.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αθήνα: Αντιπολεμικό Αντιιμπεριαλιστικό Συλλαλητήριο (Βίντεο)


antipolemik;o_15_10_15-725Μεγάλο αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο, πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στις 18.00 στα Προπύλαια. Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε  με πρωτοβουλία του Συντονισμού Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων και Συλλογικοτήτων για το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Στα Προπύλαια μέλη σωματείων, συλλογικοτήτων και οργανώσεων πήραν το λόγο και απηύθυναν χαιρετισμούς. Μπορείτε να τους δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

Στην συγκέντρωση και στην πορεία που ακολούθησε συμμετείχαν με τα πανό τους, ο Συντονισμός Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων και Συλλογικοτήτων για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, πρωτοβάθμια σωματεία, φοιτητικοί  σύλλογοι.

Συμμετείχαν επίσης η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση, η ΚΕΕΡΦΑ, το ΣΕΚ, η ΟΚΔΕ Σπάρτακος, η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, το ΕΕΚ, η ΟΕΝ, η Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”, το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης, η Α/Π Ροσινάντε, η ΕΣΕ, Σ.Ε.Π.Ε. Αν. Λιόσια – Ζεφύρι – Φυλή, η Επιτροπή Αλληλεγγύης Γαλατσίου, ο Συντονισμός ενάντια σε διαθεσιμότητες και ιδιωτικοποιήσεις, το Σωματείο ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής κ.ά.

Μετά τις 7 μ.μ. ξεκίνησε η πορεία, η οποία ανέβηκε την Σταδίου, κατευθύνθηκε προς την Βουλή και στην συνέχεια προς τα γραφεία της ΕΕ όπου σταμάτησε για κάποια λεπτά.  Η πορεία συνεχίστηκε μέχρι την Αμερικάνικη πρεσβεία.

Δείτε στα τέσσερα βίντεο που ακολουθούν στιγμιότυπα από το συλλαλητήριο, τους χαιρετισμούς και την πορεία.

 

 

………………………………………………………………………………………………………………

 

 

………………………………………………………………………………………………………………

 

 

……………………………………………………………………………………………………………….

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.