.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ και «Ρωγμές» ακυρώνουν ομιλία Βορίδη στην Παλλήνη


RWGΣυγκέντρωσης διαμαρτυρίας, με πανό και συνθήματα, ενάντια στην προγραμματισμένη ομιλία του Μάκη Βορίδη στην Παλλήνη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση πήρε η συλλογικότητας «Ρωγμές στα Ανατολικά», ενώ συμμετείχαν και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η ομιλία του Μ. Βορίδη ακυρώθηκε.

Ακούστηκαν τα συνθήματα: «Και τώρα και πάντα όπως το 40’, την φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμούμε πάντα», επίσης «Βορίδης – Μπαλτάκος και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί» και ακόμα: «Φασίστα Βορίδη, δε μας σταματάς, το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς»…

paliniΕπίσης, μοιράστηκε προκήρυξη από τις Ρωγμές στα Ανατολικά:

«Φασίστες με γραβάτες ή χωρίς, την τελική απάντηση θα δώσουμε εμείς»…

Στην Παλλήνη έφτασε σήμερα ο ‘’τσεκουράτος’’ Βορίδης για να πραγματοποιήσει προεκλογική συζήτηση σε κλειστό φυσικά χώρο και χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα στην περιοχή. Ο ίδιος ως πρώην υπουργός Υγείας συνυπέγραψε στη δημιουργία μιας τεράστια ζώνης υγειονομικής φτώχειας και αποκλεισμού των ανασφάλιστων ανθρώπων από στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική φροντίδα, εξαθλίωσε (μισθολογικά και εργασιακά) το προσωπικό του ΕΣΥ και οδήγησε τα δημόσια νοσοκομεία αλλά και το προσωπικό τους στα όρια της κατάρρευσης. Εκφραστής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετείχε στο βίαιο κλείσιμο των ψυχιατρείων και με συγκεκριμένο σχέδιο για τον ‘’τεμαχισμό’’ τους στα γενικά νοσοκομεία με ότι μπορεί συνεπάγεται αυτό!

Δεν είναι λίγες οι φορές που στην προσπάθειά του να τσιμπήσει χρυσαυγίτικους ψήφους και χειροκροτήματα ακροδεξιών έχει εξαπολύσει επίθεση στην αριστερά και στον πληττόμενο λαό που αγωνίζεται και παλεύει για την αξιοπρέπεια και τις ανάγκες του. Οι απολύσεις και η διάλυση της δημόσιας υγείας και συνολικά οι πολιτικές της εξαθλίωσης του κεφαλαίου πάνε μαζί με τον αντιδημοκρατικό ολοκληρωτισμό που θέλουν να μας επιβάλουν οι Βορίδηδες σήμερα. Οι λογικές αυτές όμως δεν χωράνε ούτε στην Παλλήνη, ούτε πουθενά! Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε προσπάθεια τους να μαυρίζουν τις ζωές μας !

Ρωγμές στα Ανατολικά

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.