.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Απειλές για το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ


βιομε

Νομικές εξελίξεις απειλούν το εγχείρημα της ΒΙΟΜΕ.

Προς αλληλέγγυους/ες: για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στα σχετικά τηλέφωνα επικοινωνίας. Ειδικά ενημερώνουμε όσους/ες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες.

Προειδοποιούμε, όσους επιβουλεύονται την παραγωγή και την αυτοδιαχείριση του εργοστασίου από την συνέλευση των εργαζομένων πως έχουμε γνώση και είμαστε σε επιφυλακή. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. Το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ θα παραμείνει σε χέρια εργατικά!

Πηγή:biom-metal.blogspot.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Απειλές για το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ

  1. ελευθεριακός πάνθηρας *29

    Πριν ένα μήνα οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ και αλληλέγγυοι είσπραξαν από την αριστερή κυβέρνηση την αδιαλαξία και την καταστολή έξω από το υπ. Εργασίας.
    Τώρα έρχονται οι απειλές….τώρα όλες οι δυνάμεις της επαναστατικής αριστεράς και του α/α χώρου πρέπει να δείξουν την έμπρακτη συμπαράσταση τους και να αναλάμβουν τις ευθύνες τους όπως και τα καθήκοντα που απαιτούνται.
    Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους εργάτες του κατελλειμένου εργοστασίου, παρόλο τις επιφυλάξεις που μπορούν να έχουν δυνάμεις της αριστεράς στο “πείραμα – εκγχείρημα” της ΒΙΟΜΕ. ΤΩΡΑ που εργαζόμενοι αυτοδιαχειρίζονται, που παίρνουν την παραγωγική διαδικασία, που “καταργούν” την μισθωστή εργασία..δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, ότι δεν ξέρω ή ότι όλα είναι αδιέξοδα….Το δρόμο της καθωσπρέπει αριστεράς για την “υπεράσπιση” των “κεκτημένων” είδαμε όλοι και όλες που οδήγησε…
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ – ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι που πρέπει να μας οδηγήσει ώστε να ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ – ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ – ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ…

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.