.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Απορρίφθηκε η απαίτηση του εργοδότη να εκδοθεί προσωρινή διαταγή κατά του ΣΕΦΚ


ΣΕΦΚΑπορρίφτηκε από το δικαστήριο η απαίτηση του εργοδότη του Φροντιστηρίου Πρίσμα, Β. Γκούμα, να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για την ποινικοποίηση του αγώνα και την απαγόρευση συγκεντρώσεων του σωματείου έξω από το φροντιστήριο «Πρίσμα». Η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων με το αίτημα της έκδοσης προσωρινής διαταγής εκδικάστηκε τη Δευτέρα 6 Οκτώβρη ενώπιον πρόεδρου υπηρεσίας, ενώ προσδιορίστηκε για τις 5 Νοεμβρίου η κυρία συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Όπως είναι γνωστό (Ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις κατά ΣΕΦΚ και απολυμένης καθηγήτριας) ο Β. Γκούμας με ασφαλιστικά μέτρα απαίτησε να απαγορευθεί το δικαίωμα της συγκέντρωσης, κατά της απολυμένης συναδέλφου, κατά του ΣΕΦΚ, της απολυμένης συναδέλφου, του προέδρου του ΔΣ του ΣΕΦΚ, Κλέαρχου Σμυρναίου και του ειδικού γραμματέα του ΔΣ του ΣΕΦΚ και εκπροσώπου του σωματείου στο ΔΣ της ΟΙΕΛΕ Διονύση Αμπάτη.

Να απαγορευθεί στο σωματείο και στους καθ΄ ων, η πραγματοποίηση συγκεντρώσεων έμπροσθεν του φροντιστηρίου και σε ακτίνα περιμετρικά μικρότερη των 200 μέτρων με απειλή χρηματικής ποινής ύψους 5.000 Ευρώ και προσωπική κράτηση 1 μηνός σε κάθε φυσικό πρόσωπο των καθ΄ ων για κάθε παραβίαση της εκδοθησομένης απόφασης και της προσωρινής διαταγής

Το σωματείο απάντησε στην επιχείρηση ποινικοποίησης του αγώνα και απαγόρευσης των συγκεντρώσεων με μαζική συγκέντρωση το προηγούμενο Σάββατο 4 Οκτώβρη καθώς και την Δευτέρα με νέα συγκέντρωση στο δικαστήριο. Η σκληρή αντιπαράθεση του ΣΕΦΚ και εργαζομένων με τον φροντιστηριάρχη, Β. Γκούμα σημείωσε μια μικρή νίκη υπέρ του σωματείου.

Το σωματείο καλεί σε νέα συγκέντρωση Σάββατο 11 του Οκτώβρη στις 10.00πμ στα γραφεία του Λόντου 6 και Μεσολογγίου για την κινητοποίηση στο φροντιστήριο «Πρίσμα» (Ακαδημίας και Γενναδίου). Παράλληλα καλεί τη Δευτέρα 13 του Οκτώβρη στις 11.30 στο υπουργείο εργασίας, Σταδίου 29, όπου θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση υπουργείου, εργοδότη και του ΣΕΦΚ.

Σ.Κ.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Απορρίφθηκε η απαίτηση του εργοδότη να εκδοθεί προσωρινή διαταγή κατά του ΣΕΦΚ

Η σκληρή αντιπαράθεση του ΣΕΦΚ και εργαζομένων με τον φροντιστηριάρχη Β. Γκούμα σημείωσε μια μικρή νίκη υπέρ του σωματείου.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.