.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δύο γάιδαροι… μαλώνανε για μια ΚΥΑ


donkey1Την παροιμία με τους … δύο γάιδαρους που μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα μας έφερε στο νου η «απάντηση σε δημοσιεύματα» που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, το οποίο έκανε λόγο για «παραπληροφόρηση και κινδυνολογία σε βάρος των Ελλήνων».

Συγκεκριμένα, το γραφείου Τύπου του υπουργού Γ. Κατρούγκαλου σημείωσε ότι «με περισσή υποκρισία, αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση ανακαλύπτουν σε μία ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) εκείνα που και οι ίδιοι ψήφισαν σε προηγούμενους νόμους».

Κατακεραυνώνοντας τους… συνέταιρους στην ψήφιση και εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, τους κατηγορεί ότι «υποκρίνονται τους έκπληκτους όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι καμία υπουργική απόφαση και καμία εγκύκλιος δεν μπορεί να αλλάξει νόμο» και ότι «η σφοδρή κριτική για την Κοινή Υπουργική Απόφαση Χουλιαράκη-Κατρούγκαλου είναι απολύτως έωλη καθώς η ΚΥΑ αναφέρεται στο νόμο 4336/2015 και 4093/2012 όπου ορίζονται ποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι εξαιρούνται από τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και των οποίων η αναφορά θεωρήθηκε περιττή».

Η ουσία ωστόσο είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση εγκαλεί τους προηγούμενους κυβερνώντες γιατί γκρινιάζουν για εφαρμογή μέτρων που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει από το …2012. Βέβαια το πραγματικό ερώτημα που δεν απαντά η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Εργασίας είναι γιατί εφαρμόζει κατά γράμμα όλα όσα έχουν ψηφίσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις στα χρόνια της δικής του σημερινής κυβερνητικής θητείας…

Δ.Σ.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.