.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΕΛ.Β.Ο.: Η φίμωση δεν πέρασε!


ELVO copyΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Β.Ο.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις  17 Δεκέμβρη εκδικάστηκε  ενώπιον του Β’ Τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, η μήνυση που κατέθεσαν  ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Θεσσαλονίκης και η πλειοψηφία των τεσσάρων μελών του ΔΣ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ) του επιχειρησιακού Σωματείου εργαζομένων της ΕΛ.Β.Ο εναντίον των συναδέλφων μας, Σταύρου Ναθαναήλ και Κώστα Σιτέλα.

Η ομόφωνα αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου κλείνει προς το παρόν τον δρόμο για την ποινικοποίηση της ελεύθερης έκφρασης στους χώρους εργασίας και δικαιώνει όσους αντιπάλεψαν την προσπάθεια να γυρίσει δεκαετίες πίσω το συνδικαλιστικό κίνημα.

Η ‘’ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛ.Β.Ο.’’ ευχαριστεί όλους τους φορείς, τις συλλογικότητες, τα σωματεία, κάθε εργαζόμενο, οι οποίοι σε όλη  τη διάρκεια  αυτής της ταλαιπωρίας μας στάθηκαν αλληλέγγυοι στο πλευρό μας.

Ο αγώνας μας για να μην περάσει το ξεπούλημα της ΕΛ.Β.Ο. είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα για ένα ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα, μια συνεχής προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό της εργατικής τάξης από την συνδικαλιστική γραφειοκρατία και τις λογικές της ανάθεσης.

Η ΦΙΜΩΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.