.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια (Βίντεο)


15_05Την Κυριακή 15 Μάη ολοκληρώθηκε το Διήμερο Φεστιβάλ ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια.

Στην τελευταία μέρα έγινε παρουσίαση και συζήτηση με θέμα Ανεργία: Η πραγματικότητα του σήμερα και η προοπτική του εργατικού κινήματος.

Στους κύριους ομιλητές ήταν η δημοσιογράφος Αφροδίτη Τζιαντζή, το μέλος της Attack Ολύβια Τζιουβάρα και το μέλος του Συντονιστικού Αναπληρωτων/Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Αγγελική Τσιμικλή.

Η πρωτοβουλία για το διήμερο ήταν της Attack και το συνδιοργάνωσαν οι παρακάτω συλλογικότητες: Attack στην ανεργία και την επισφάλεια, Barikat.gr, Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος», Ενεργοί Άνεργοι, Εργατικές Λέσχες: Καλλιθέας, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κυψέλη-Πατήσια-Γαλάτσι, Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο», Νέας Σμύρνης, Περιστερίου, Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Λάντζα-αγωνιστική εργατική συσπείρωση στο χώρο του επισιτισμού/τουρισμού, Σύλλογος Αναπληρωτών-Αδιόριστων Εκπαιδευτικών καθώς και αγωνιστές/αγωνίστριες του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος.

Μετά τη λήξη των εκδηλώσεων του φεστιβάλ ακολούθησε προσυγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας και πορεία στην Πλατεία Συντάγματος.

Δείτε την πρώτη μέρα του διήμερου εδώ

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις εισηγήσεις των εκδηλώσεων από την δεύτερη μέρα:

 

 

 

 

 

Στιγμιότυπα από την πορεία προς την Πλατεία Συντάγματος:

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.