.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Ντίνα Ρέππα στο “Ράδιο Παντιέρα” της ERTopen για το σημερινό αντιπολεμικό συλλαλητήριο (Βίντεο)


reppa_ntina735Όλοι/όλες στο αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στις 18.00 στα Προπύλαια

Τηλεφωνική παρέμβαση της εκπαιδευτικού Ντίνας Ρέππα, προέδρου του Συλλόγου Π.Ε. “Ο Αριστοτέλης” και μέλους του Συντονισμού Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων και Συλλογικοτήτων για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, στην εκπομπή “Ράδιο Παντιέρα” της ERTopen -Τετάρτη 14/ Οκτωβρίου 2015.

Η Ντίνα Ρέππα συζητάει με το δημοσιογράφο Δημήτρη Σταμούλη, για το μεγάλο αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στις 18.00 στα Προπύλαια, από τον Συντονισμό Σωματείων, Φοιτητικών Συλλόγων και Συλλογικοτήτων για το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρέμβαση της Ντίνας Ρέππα.ertopen-4

Η εκπομπή (μπορείτε να την ακούσετε εδώ) είχε καλεσμένο στο στούντιο της ERTopen τον Σεΐτ Αλντογάν, ανταποκριτή στην Αθήνα της ημερήσιας εφημερίδας EVRENSEL και του τηλεοπτικού καναλιού Hayat, ο οποίος συζήτησε με τον Δημήτρη Σταμούλη και τον Νίκο Ξηρουδάκη για τις εξελίξεις στην Τουρκία και την Μ. Ανατολή μετά τη δολοφονική βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα.

Δείτε επίσης Δελτίο τύπου από τη Σύσκεψη Συντονισμού Σωματείων, ΦΣ και Συλλογικοτήτων για το Προσφυγικό/Μεταναστευτικό

Στο βίντεο που ακολουθεί, το ηχητικό από την παρέμβαση της Ντίνας Ρέππα, συνοδεύουν φωτογραφίες αρχείου.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 77.50% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.