.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Νέο προεκλογικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


 Το καινούριο Προεκλογικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑΕν όψει της παρουσίασης του επίσημου τηλεοπτικού σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μια παρέα μελών των τοπικών επιτροπών από τα δυτικά της Αθήνας πήρε την πρωτοβουλία να φτιάξει ένα video διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Με πυρήνα τους νέους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Περιστερίου αλλά και τη συνεργασία των γύρω περιοχών, δημιουργήθηκε ένα πρωτότυπο για τα δεδομένα του χώρου σποτ 46 δευτερολέπτων που δίνει το στίγμα των προτεραιοτήτων που βάζει η αντικαπιταλιστική αριστερά στις Ευρωεκλογές 2014.

Για την ιστορία, η παραγωγή υπογράφεται από την Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms (www.tnfilms.gr), ενώ το sampling στο τραγούδι των Brigada «Ανταρσία» έγινε από τον Renegade Instruments.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Νέο Προεκλογικό σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εν όψει της παρουσίασης του επίσημου τηλεοπτικού σποτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μια παρέα μελών των τοπικών επιτροπών από τα δυτικά της Αθήνας πήρε την πρωτοβουλία να φτιάξει ένα video διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Με πυρήνα τους νέους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Περιστερίου αλλά και τη συνεργασία των γύρω περιοχών, δημιουργήθηκε ένα πρωτότυπο για τα δεδομένα του χώρου σποτ 46 δευτερολέπτων που δίνει το στίγμα των προτεραιοτήτων που βάζει η αντικαπιταλιστική αριστερά στις Ευρωεκλογές 2014.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.