.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΝΑΡ: Συμμετέχουμε στο Οδοιπορικό Μνήμης και Τιμής στα Κερδύλλια Όρη Σερρών


105385Οι οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας του Νέου Αριστερού Ρέυματος για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση δηλώνουν συμμετοχή στο Οδοιπορικό Μνήμης και Τιμής, που διοργανώνεται από Επιτροπή Αγώνιστών και Οργανώσεων της Αριστεράς. Η πολιτική εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 28/6 στο όρος Κερδύλλια Σερρών, όπου βρίσκεται το κοινοτάφιο 20 σφαγιασθέντων, στην πλειοψηφία τους εφήβων, κομμουνιστών και κομμουνιστριών.

Οι αγωνιστές, μέλη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, κατακρεουργήθηκαν από τους συνεργάτες των Ναζί, τους γνωστούς “Μάηδες”, τα τάγματα ασφαλείας των δοσίλογων προδοτών, που πολέμησαν στο πλευρό των Γερμανών- Ιταλών και Βουλγάρων κατακτητών αρχικά, και των Άγγλων Ιμπεριαλιστών στη συνέχεια.

Συμμετέχουμε στην εκδήλωση μνήμης τιμώντας τη Μαρία (“Ηλέκτρα’) Στεφούδη και τα υπόλοιπα αδέρφια μας που δώσαν τη ζωή τους για την απελευθέρωση της χώρας από τους φασίστες εισβολείς, για μια διαφορετική, ελεύθερη ζωή, με το λαό στο τιμόνι της κοινωνίας και τον πλούτο στα χέρια του.

Η ηρωική θυσία των αγωνιστών, η αυτοθυσία και η γενναιότητά τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για κάθε αγωνιστή σήμερα. Την εποχή αυτή όπου ο λαός μας υποφέρει από την καταστροφική πολιτική της ΕΕ και των μνημονίων, που η πείνα, οι αυτοκτονίες, η μετανάστευση και ο φασισμός τρομοκρατούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία, η ελπίδα βρίσκεται στην οργάνωση και δράση λαού μας ενάντια στη σύγχρονη σκλαβιά, το Κεφάλαιο, και τις κυβερνήσεις του.

Με πείσμα, γνώση και αισιοδοξία παλεύουμε για έναν άλλο κόσμο, της ελευθερίας, της αξιοπρεπούς ζωής, της δημιουργίας και της ειρήνης, το νέο κομμουνιστικό κόσμο.

(Η αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη θα γίνει από το Άγ. Βενιζέλου, το Σαββατο στις 10:00 π.μ.)

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας

logo_new

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

ΝΑΡ : Συμμετέχουμε στο Οδοιπορικό Μνήμης καιΤιμής στα Κεδρύλλια Σερρών

Οι οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας του Νέου Αριστερού Ρέυματος για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση δηλώνουν συμμετοχή στο Οδοιπορικό Μνήμης και Τιμής, που διοργανώνεται από Επιτροπή Αγώνιστών και Οργανώσεων της Αριστεράς. Η πολιτική εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 28/6 στο όρος Κεδρύλλια Σερρών, όπου βρίσκεται το κοινοτάφιο 20 σφαγιασθέντων, στην πλειοψηφία τους εφήβων, κομμουνιστών και κομμουνιστριών.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “ΝΑΡ: Συμμετέχουμε στο Οδοιπορικό Μνήμης και Τιμής στα Κερδύλλια Όρη Σερρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.