.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Γ. Πανούσης προαναγγέλλει θάνατο κρατουμένου! (Βίντεο)


panousis-725Γράφει ο kokkiniotis

«Είναι καθηγητής πρώτα απ’ όλα ο άνθρωπος…»

Πρώτη φορά αριστερά. Σε ρόλο προφήτη ο αναπληρωτής υπουργός ‘’ΠΡΟΠΟ’’ Γ. Πανούσης, σε συνέντευξή του στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Ακη Παυλόπουλου – Μάνου Νιφλή, προαναγγέλλει το θάνατο του πατέρα της Άννυς που φέρεται ότι δολοφόνησε την ίδια του την κόρη με φρικτό τρόπο.

Καταλύοντας κατάφωρα κάθε έννοια δικαστικής δεοντολογίας, ο ίδιος ο υπουργός, κάνοντας αναφορά στον ‘κώδικα τιμής’ των κρατουμένων, ουσιαστικά προαναγγέλλει τον θάνατο του –υπόδικου ακόμα, μην ξεχνάμε- κρατούμενου, σύμφωνα με την ‘ετυμηγορία’ που έχουν ήδη εκδώσει τα ΜΜΕ.

“Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό».

«Όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου… και όλα αυτά με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες. Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα γι’ αυτό σας είπα ότι εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του δράστη».

-«Έχει σημασία ότι το διατυπώνει έτσι ο υπουργός…»

-«Είναι καθηγητής πρώτα απ’ όλα ο άνθρωπος…», σχολιάζουν οι συνομιλητές του.

Ακούστε ολόκληρη την απίστευτη για υπουργό, και δη εγκληματολόγο, δήλωση στο ηχητικό που ακολουθεί. Ολόκληρη η εκπομπή εδώ: real.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.