.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Μουζάλας θα… καθαρίσει το δάσος από τους πρόσφυγες


mouzalas

Με επιχείρηση… σκούπα κατά των προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στην Ειδομένη, στα σύνορα Ελλάδας- πΓΔΜ, απειλεί ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης Γ. Μουζάλας, κι ας χάθηκε ήδη μία ζωή, καθώς ένας 22χρονος πρόσφυγας σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία.

“Όποτε έχω πει ότι η κατάσταση θα καθαρίσει – το είπα στη Μυτιλήνη, το είπα στη Βικτώρια – η κατάσταση καθάρισε. Με αυτή την έννοια λοιπόν στην Ειδομένη θα δοθεί λύση και η λύση αυτή προφανώς δεν θα είναι μια βόλτα στο δάσος παιδιών του κολεγίου. Θα είναι μια δύσκολη λύση για την κυβέρνησή μας και πιστεύω για όλα τα πολιτικά κόμματα αφού κανείς δεν θέλει να ασκείται βία ή οτιδήποτε άλλο. Δίνουμε μια ευκαιρία και προσπαθούμε να το αποφύγουμε”, είπε ο Γ. Μουζάλας, προσπαθώντας να προλειάνει το έδαφος για μέτρα ανάλογα με αυτά που εφαρμόζουν οι δυνάμεις καταστολής των Σκοπίων απέναντι σε απελπισμένους και καταδιωγμένους ανθρώπους, οι οποίοι αναζητούν απλώς μια νέα γη και ελευθερία για να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή.

Όσο πιέζουν οι ευρωπαίοι για έξοδο της Ελλάδας από τη Σένγκεν, τόσο η ελληνική κυβέρνηση θα υιοθετεί όλο και πιο σκληρό πρόσωπο απέναντι στους μετανάστες, αποδεικνύοντας ότι τα ταξιδάκια του Τσίπρα στη Μυτιλήνη κι αλλού, και τα ενσταντανέ με μικρά προσφυγόπουλα είναι απλώς ένα τετριμένο επικοινωνιακό παιχνίδι….

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.