.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Παράχρηση παπάδων, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης


matdiadilotes1Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

– Είδα κάποιον (νομίζω) Μητροπολίτη στον Πρετεντέρη να μιλάει για το σύμφωνο συμβίωσης. Τον άκουγα και αναπροκίασα τόσο που θέλω να πάω να κλειστώ σε μοναστήρι αλλά φοβάμαι μην πάθω παράχρηση σώματος.

– Άξιος ο μισθός και του συγκεκριμένου (νομίζω) Μητροπολίτη αλλά και των υπολοίπων που εξέφρασαν την άποψή τους για το θέμα. Ίσως γιαυτό συγκάλυψε ο άλλος το βιασμό ανηλίκου. Λόγω παράχρησης σώματος!

– «Όταν κάποιος θέλει κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχει». Μπούρδες, μετά θράσους. Ο Άδωνις, δηλαδή, δεν ήθελε πάρα πολύ να γίνει πρόεδρος της ΝΔ; Ή μήπως θέλει να μεταπηδήσει στον ΣυΡιΔε;

– Δεν ήθελε ο Τζι2κώστας πάρα πολύ να γίνει πρόεδρος της ΝΔ; Τζάμπα πήγαινε 3 φορές τη μέρα κομμωτήριο και τραβούσε 2 φορές τη μέρα κόντρα ξύρισμα; Πιστεύω πως έχασε επειδή δεν τον στήριξαν τα πρωινάδικα!

– Το μόνο που με προβληματίζει είναι η επόμενη μέρα της ΝΔ. Ο Κυριάκος-δεν θέλει το επώνυμό του για να μην συνδέεται με τον ακατονόμαστο- αποκαλεί τον Βαγγέλα ως στασιμότητα.

– Ο Βαγγέλας λέει πως εκείνος έχει επώνυμο που το τιμάει και δεν φοβάται να το λέει, σε αντίθεση με τον Κυριάκο που προτιμάει το όνομα. Και οι δυο τους όμως είναι υπέρ της ενότητας του κόμματος. Μύλος δηλαδή!

– Το τι ξεκατίνιασμα πέφτει, εν τω μεταξύ, ανάμεσα στους δύο διεκδικητές στις συνεντεύξεις που δίνουν, δε λέγεται. Άμα έχεις μεγαλώσει με γαλλικά και πιάνο, τρώγοντας παντεσπάνι, κρατάς το επίπεδο ψηλά.

– Πάντως είναι κρίμα που λείπει ο Άδωνις από τον τελικό. Νομίζω πως αν ήταν λίγο έξυπνοι εκεί στη ΝΔ θα άφηναν και τον Άδωνι-Σπυρίδωνα να συμμετάσχει έστω και εκτός συναγωνισμού.

– Όσο περνάει ο καιρός και το ένα μέτρο διαδέχεται το άλλο, τόσο πιο πολύ εκεί στον ΣυΡιΔε το ρίχνουν στη μοίρα. Ήταν, λέει, μοιραίο να γίνει δεξιό κόμμα ο πρώην ΣυΡιζΑ. Ναι, αυτό πιστεύω ότι είναι πλέον δεξιό κόμμα.

– Από πολιτικές αναλύσεις κομματικών θέσεων δεν ξέρω κι ούτε θέλω να μάθω. Μου αρκούν οι καθημερινές ανθρώπινες ιστορίες των συνεπειών των όσων έκανε και κάνει η κυβέρνηση. Τα υπόλοιπα είναι απλώς ξεκαρφώματα.

– Ποιο λαϊκό κεκτημένο υπερασπίστηκε; Ούτε ένα! Το μόνο που έκανε και κάνει είναι να λέει ΝΑΙ σε ότι του έχουν ζητήσει οι δανειστές-δυνάστες. Και οι μάχες που δήθεν δίνει είναι στάχτη στα μάτια μας.

– Πώς να το κάνουμε, δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ ο χορτάτος να νιώσει τον χορτασμένο. Και οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε, οι περισσότεροι αν θέλετε, είναι χορτάτοι.

– Αν δεν πούμε τα πράγματα με το όνομά τους θα πάθουμε όπως με το ΠαΣοΚ που πέρασαν δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια μέχρι να καταλήξουμε ότι είναι δεξιό κόμμα.

– Ο χαρακτηρισμός ενός κόμματος, απορρέει από αυτά που κάνει και όχι από αυτά που λέει πως θα ήθελε να κάνει ούτε από αυτά που λέει πως δεν μπορεί να κάνει.

– Μια αριστερή κυβέρνηση δεν στέλνει τα ΜΑΤ να χτυπούν δολοδφονικά ανυπεράσπιστους διαδηλωτές όπως έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη με τα δύο αδέρφια φοιτητές.

– Τέλος ένα αριστερό κόμμα χαρακτηρίζεται από την αλήθεια των λόγων του και την υπεράσπιση του δίκαιου των πολλών. Το κυβερνών κόμμα απέχει και από τα δύο. Έστριψε μόνιμα το τιμόνι δεξιά!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.