.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ράδιο Παντιέρα: Ανασκόπηση εξελίξεων με τον Κ. Παπαδάκη (Βίντεο)


papadakis-RadioPantiera725Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016, στη δίωρη καλοκαιρινή εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα», προσκεκλημένος στο στούντιο ήταν ο γνωστός αγωνιστής δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης. Κάναμε μαζί του μια ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων:

Συνταγματική αναθεώρηση, εκλογικός νόμος, δίκη Χρυσής Αυγής, προσφυγικό, πόλεμος στη γειτονιά μας, ΝΑΤΟ, απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, σε κίνδυνο οι 12.500 εργαζόμενοι στον Μαρινόπουλο, κατάθεση Ψυχάρη στην επιτροπή της Βουλής, πτώχευση του Δήμου Αχαρνών, λουκέτο στην εταιρία «Λεβεντέρης», κινητοποίηση των εργαζομένων του Athens Ledra κ.ά.

Στην αρχή της εκπομπής, ακούσαμε ανταπόκριση του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη από τις δίκες των καταλήψεων αλληλεγγύης στους πρόσφυγες της Θεσσαλονίκης.

Αργότερα, τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο εργαζόμενος στον Μαρινόπουλο Μιχάλης Βερβέρης, μέλος της επιτροπής αγώνα εργαζομένων στο Carrefour Νέας Ιωνίας.

Ακούστε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα εκπομπή στα βίντεο που ακολουθούν.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ήταν ο Νίκος Ξηρουδάκης. Τον ήχο ρύθμιζε ο Γιάννης Καραμπέκιος.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 (εκτάκτως αυτή την Τετάρτη ήταν δίωρη) στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

 

 

 

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.