.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ


Αποστόλου - ΤιμπλαλέξηςΓράφει ο aristerix

«Εδώ οι καλοί αριστεροί, με τη βούλα οι αριστεροί. Από την αριστερά στην κατανάλωση», ήταν η λεζάντα στην εύστοχη γελοιογραφία του Ιωάννου, όταν ιστορικά στελέχη της αριστεράς προσχωρούσαν στη «Δημοκρατική Συμπαράταξη» του Α. Παπανδρέου.

Φαίνεται ότι …’’ήρθε η ώρα της αριστεράς’’ (κατά το μακάβρια διφορούμενο σύνθημα), να πάρει την εκδίκησή της:

Από στέλεχος του συνδυασμού του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά, ακολουθώντας την αντίστροφη πορεία ο καραμπινάτος ΠΑΣΟΚος Δημήτρης Τιμπλαλέξης, είναι υποψήφιος να …παραμείνει στη θέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ψηφοδέλτιο του Αποστόλου!

Τον παρουσίασε ο ίδιος ‘παίρνοντάς το απάνω του’, κάτω από τις αποδοκιμασίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής. Σιωπηλές, δια της απουσίας, ή ηχηρές αποχωρήσεις τη στιγμή της παρουσίασης, όταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αποστόλου αναφερόταν στην αυτοδιοικητική προσφορά του Τιμπλαλέξη «που τον έχει καταστήσει αγαπητό στο νομό Φθιώτιδας»!

Ο Τιμπλαλέξης στην ομιλία του κάλεσε «κάθε δημοκρατικό πολίτη να συστρατευθεί στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου Καλλικράτη(!) που θα δίνει νόημα και ουσία στην αυτοδιοίκηση και θα αποτελεί βασικό παράγοντα ανάπτυξης».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τον πρώην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας να δηλώνει ότι «αριστερά, σημαίνει στάση ζωής».

Κάλεσε επίσης, τους παλιούς του «συντρόφους, συναγωνιστές και συνοραματιστές του σοσιαλισμού που πιστέψαμε αλλά δεν δικαιωθήκαμε, να συνταχθούν στο ψηφοδέλτιο της νίκης με το Βαγγέλη τον Αποστόλου», ο πασόκος του Περγαντά.

«Οι εθνικές εκλογές είναι ο τελικός στόχος, για να έρθει επιτέλους, πραγματικά ο λαός στην εξουσία, ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και ο Αλέξης ο Τσίπρας πρωθυπουργός», προσάρμοσε το παλαιότερο σλόγκαν:

Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία… Και ο Τιμπλαλέξης αντιπεριφερειάρχης, θα συμπληρώναμε, να αναζητεί με τους νέους συντρόφους του τον καλό Καλλικράτη…

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ με τον Αποστόλου

Από στέλεχος του συνδυασμού του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά, ο καραμπινάτος ΠΑΣΟΚος Δημήτρης Τιμπλαλέξης, είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ψηφοδέλτιο του Αποστόλου!

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.