.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Τα PressPoint απόψε στο Ράδιο Παντιέρα της ERTopen


Ράδιο ΠαντιέραΡάδιο Παντιέρα 30/11/2016
ΘΕΜΑ: «Τα PressPoint φεύγουν από το Αεροδρόμιο, οι απολύσεις έρχονται»

Η εκπομπή Ράδιο Παντιέρα που μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTOpen, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 6μμ, θα φιλοξενήσει την Κατερίνα Κωτσόργιου, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στα καταστήματα Πρεσπόιντ του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, και τον Γιώργο Μενούνο, μέλος ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στην εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών.

Οι περίπου 70 εργαζόμενοι στα καταστήματα τύπου του ΔΑΑ μετά από 16 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της εταιρείας οδηγούνται στην ανεργία.

Αναλώσιμοι εργαζόμενοι σε ένα καθεστώς που το μόνο που γνωρίζει είναι «μειοδοτικούς διαγωνισμούς», σε κρυφές ημερομηνίες και με εν κρυπτώ διαδικασίες.

Θύματα σε αυτή την διαδικασία που σκοπό έχει το μέγιστο κέρδος για το αεροδρόμιο αλλά και τους νέους μειοδότες είναι, ποιοι άλλοι, οι «παλιοί» αλλά και οι «νέοι» εργαζόμενοι, τα δικαιώματά τους σε μια σταθερή και μόνιμη εργασία.

Την εκπομπή θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σταμούλης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.