.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Άνεργοι διαδηλώνουν και σβήνουν τα πρόστιμά τους στα λεωφορεία!


Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλώς εργαζομένων- κινητοποίηση στον ΟΑΣΘΠολύ σημαντική κινητοποίηση – Πρώτη νίκη στη Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση στα γραφεία του ΟΑΣΘ, για να διαγραφούν τα πρόστιμα στους ανέργους, πραγματοποίησε το Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλώς εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του Δικτύου είναι ο κάθε άνεργος να έχει δημόσιες και δωρεάν μεταφορές με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας. Η συγκεκριμένη ενέργεια γίνεται στην Θεσσαλονίκη η οποία αποτελεί Ευρωπαική πρωτεύουσα της ανεργίας στη νεολαία.

Οι αποφάσεις του Δικτύου λαμβάνονται με αμεσοδημοκρατικό τρόπο μέσα από συνελεύσεις που διεξάγονται κάθε δεύτερη και τέταρτη Παρασκευή του Μήνα. Συγκεκριμένα σε αυτή τη διαμαρτυρία προσήλθαν πάνω από 10 άνεργοι με πρόστιμα, τα οποία και διαγράφησαν, ενώ το Δίκτυο ανανέωσε το ραντεβού του έναν μήνα μετά, καθώς οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις θα γίνονται στις 28 κάθε μήνα. Ήδη το Δίκτυο Ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων έρθει σε επαφή με συλλογικότητες από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γενικευτεί ο αγώνας και το αίτημα για δωρεάν πρόσβαση των ανέργων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση. Στην κάμερα της ΕΡΤ3 και στον Χρήστο Αβραμίδη μιλούν, ο Κίμωνας Παπαθωμάς, εκ μέρους του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλώς εργαζομένων, καθώς και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την Αντικαπιταλιστική Αριστερά – Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία, Θανάσης Αγαπητός:

https://www.youtube.com/watch?list=UU0jVU-mK53vDQZcSZB5mVHg&v=PeLH3UanGrY

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Άνεργοι διαδηλώνουν και σβήνουν τα πρόστιμά τους στα λεωφορεία!

Παρέμβαση στα γραφεία του ΟΑΣΘ, για να διαγραφούν τα πρόστιμα στους ανέργους, πραγματοποίησε το Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλώς εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.