.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ά. Χάγιος – Στ. Μαραγκουδάκης στο sbc με τον Β. Ταλαμάγκα (Βίντεο)


Politikoi-kai-oikonomiaΓράφει ο kokkiniotis

Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 ο δημοσιογράφος Βασίλης Ταλαμάγκας φιλοξένησε στην εκπομπή του «Πολιτικοί & Οικονομία», στο τηλεοπτικό κανάλι sbc, τον Άγγελο Χάγιο και τον Σταύρο Μαραγκουδάκη. Παραμονή της Πρωτομαγιάς, είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση την οποία σας παρουσιάζουμε στα βίντεο που ακολουθούν.

Ο Άγγελος Χάγιος, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και ο Σταύρος Μαραγκουδάκης, μέλος της συλλογικότητας «ATTACK στην ανεργία και την επισφάλεια» και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, απαντώντας στις καίριες δημοσιογραφικές ερωτήσεις του Βασίλη Ταλαμάγκα, μίλησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, την ανεργία και τα εργασιακά δικαιώματα που πλήττονται βάρβαρα τα τελευταία χρόνια, για την Πρωτομαγιά και ό,τι αυτή συμβολίζει ιστορικά αλλά και σήμερα για το εργατικό κίνημα, για την αριστερά, την κινητοποίηση για την ανεργία που διοργανώνεται για τις 8 Μάη, για τα προβλήματα της νεολαίας, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ, την αριστερά και πολλά άλλα.

Δείτε αποσπάσματα από την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στα επόμενα βίντεο. Στο τελευταίο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή, στο τέλος της οποίας υπάρχει και αφιέρωμα στην Πρωτομαγιά, όπου μεταξύ άλλων ακούγεται και η φωνή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου να απαγγέλλει στίχους από τον Επιτάφιο.

«-Ποια είναι η άποψή σας για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;»


Για το πρόβλημα της ανεργίας που παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις ιδιαίτερα στους νέους:


Για το νόημα της Πρωτομαγιάς, ιστορικά αλλά και για το 2015, καθώς και για τον ρόλο και το όραμα της αριστεράς σήμερα και προοπτικά:

 

Για την κινητοποίηση στις 8 Μάη όπου εργατικές συλλογικότητες διεκδικούν επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους και για όλο το διάστημα της ανεργίας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.


Για τα προβλήματα της εργαζόμενης και σπουδάζουσας νεολαίας και τις φοιτητικές εκλογές:

 

Απαντήσεις σε ερωτήματα τηλεθεατών:

 

Ολόκληρη η εκπομπή:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.