.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Έκλεισαν το αεροδρόμιο της Χίου για τον Τσίπρα!


xios-tsipras-3Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησε σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 το νησί της Χίου.

Λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, έδιωξαν τους υπαλλήλους από το αεροδρόμιο και το έκλεισαν(!), και τις δύο πόρτες του, για να κρατήσουν μακριά τους διαδηλωτές από τα τηλεοπτικά πλάνα και τις φωτογραφίες.

Ο Τσίπρας έφυγε από την πόρτα ανεφοδιασμού του αεροδρομίου -που δεν έχει εκποιηθεί ακόμα, κάτω από πρωτοφανή μέτρα αστυνομοκρατίας.

 

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Τ.Ο. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χίου:

      Ανακοίνωση Τ.Ο Χίου ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 ΓΙΑ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ
xios-tsipras-5
Θλιβερή η εικόνα του Πρωθυπουργού σήμερα στη Χίο. Με τις πύλες του αεροδρομίου κλειστές και τους αστυνομικούς σε ρόλους πορτιέρη που επέτρεπαν την είσοδο μόνο στους εκπρόσωπους του τοπικού κατεστημένου και τα μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, τελικά έφυγε σαν τον κλέφτη από την πύλη ανεφοδιασμού.

Άλλωστε το ταξίδι στη Χίο αποκλειστικό λόγο είχε την εκτέλεση των εντολών των αφεντικών του Τσίπρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε κάθε επαφή με την κοινωνία της Χίου ήταν ανούσια ή και περιττή για τον Πρωθυπουργό του 3ου και καταστροφικότερου Μνημονίου και της εθνικής υποτέλειας.

xios-tsipras-2•    Δεν ακούσαμε τον Τσίπρα να αναφέρει τίποτα για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά που θα εξολοθρεύσει την ήδη παραπαίουσα τοπική οικονομία.

•    Τι να πει ο ανάλγητος αυτός πολιτικός στους Χιώτες ασφαλισμένους του ΝΑΤ που βλέπουν κόπους και μπάρκα μιας ζωής να εξανεμίζονται στο βωμό των τραπεζών;

•    Πώς να δικαιολογήσει το ξεπούλημα των τραπεζών στους ξένους αντί πινακίου φακής και την εξαφάνιση της κρατικής συμμετοχής;

•    Τι να πει για το ασφαλιστικό και τις συνεχείς μειώσεις των συντάξεων που οδηγούν σε απόγνωση και στην εξαθλίωση τους χαμηλοσυνταξιούχους;

•    Τι να απολογηθεί για τη δρομολογούμενη απώλεια εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων με την ανάθεση στην ανέλεγκτη FRONTEX της φύλαξης των ελληνικών συνόρων η οποια θα επεμβαίνει αυτόβουλα στη ελληνική επικράτεια;

•    Πώς να δικαιολογήσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τη διαδικασία fast track στα Κεραμεία, τις υποτιμολογήσεις με το ξεπούλημα των επαρχιακών αεροδρομίων….

•    Τι να πει για τα κόκκινα δάνεια που ξεπουλιούνται στα ιδιωτικά funds και τις δρομολογούμενες κατασχέσεις α’ κατοικίας;

xios-tsipras-725•    Θεώρησε περιττό ακόμη και να ενημερώσει τους πολίτες της Χίου για τα εκτελούμενα έργα στη ΒΙΑΛ με την κατασκευή στρατοπέδου συγκέντρωσης hot spot-μαμούθ που θα λειτουργήσει ως κρατητήριο των προσφύγων που δεν θα επιλεγούν για μετεγκατάσταση από τους ευρωπαίους «εταίρους μας»…..

Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, αλλά ούτε και με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μοναδικό τους κίνητρο είναι η διανομή της εξουσίας και για το σκοπό αυτό είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν τα πάντα.

Καλούμε τους πολίτες της Χίου σε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ενάντια στις επιλογές της ελληνικής και ευρωπαϊκής ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ που ξεκάθαρα βάζει τα υπερκέρδη των λίγων πάνω από τις ζωές μας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.