.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


“Έκτακτο…”: Μεγάλες …εξελίξεις στο προσφυγικό λόγω του Brexit


ryanair-ceoΓράφει ο Χρήστος Βασιλόπουλος

Μεγάλες εξελίξεις στο προσφυγικό!!!!!

Από το πρωί στην Χίο, Λέσβο, και πολλά άλλα νησιά μετα την ανακοίνωση του Brexit, καταφθάνουν πρόσφυγες ….με κότερα, προερχόμενα από το City του Λονδίνου και ζητούν άσυλο από την ελληνική κυβέρνηση.

Tους υποδέχονται εκπρόσωποι του μένουμε Ευρώπη με επικεφαλής τον Μπουμπούκο και αναμένεται ο Αλέξης να δώσει μαζί με όλο τον συρφετό συνέντευξη υποδοχής.

Στα λιμάνια επίσης έχει παρουσιασθεί και συγκέντρωση μελών της Χ.Α…..με ανθοδέσμες να υποδεχθούν τους …καλούς αυτούς πρόσφυγες…όχι σαν τους άλλους που έρχονται από πολέμους.

Επίσης η κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόγραμμα επενδύσεων άνω του 1 εκατομμ. λιρών ανα άτομο από τα σεντούκια των κοτέρων που τα έφεραν μαζί τους σαν προϋπόθεση ασύλου.

Η ΑΥΓΗ πανηγυρίζει για την προσέλευση μεγάλων επενδύσεων με φωτογραφία του Σαμαρά και επιστροφή στο σακσές στόρι.

Μεγάλη κινητικότητα και στα Γρεβενά. Ξενοδόχοι μαζί με την δημοτική αρχή διεκδικούν τους Άγγλους πρόσφυγες στην θέση των Σύρων μια και οι Άγγλοι …ξέρουν σκι.

Τέλος οι εξελίξεις στο Euro είναι κατεγιστικές. Οι Γερμανοί μαζί με τον Γιούγκερ προτείνουν διακοπή των αγώνων και απονομή του κυπέλλου στην Αγγλία με την προυπόθεση της αλλαγής της ψήφου.

Τέλος …πληροφοριακά σαν ενημερώνουμε ότι ο Μητσοτάκης έδωσε την μάχη μέρι εσχάτων για την παραμονή της Αγγλίας στη Ε.Ε. και η Ντόρα θέλει να απαγορέψει τα δημοψηφίσματα και εκλογές για τα επόμενα 100 χρόνια που θα ζει ο πατέρας της.

facebook.com

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.