.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία:Κυριακή 23/11, πορεία στον Κάκκαβο


ankmΜπόμπολας, Καναδοί, Αστυνομία και θεσμικοί φορείς έχουν στήσει γλέντι εκατομμυρίων στη Χαλκιδική. Θέλουν να στραγγίξουν τη χαλκιδικιώτικη γη και να αφήσουν πίσω τους κατεστραμμένο τοπίο. Θέλουν το λαό να υπακούει χωρίς αντιδράσεις και τιμωρεί παραδειγματικά τους διαφωνούντες. Κυνηγάει όποιον ασκεί το δικαίωμά του να θέλει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο του, για τους συνανθρώπους του, για όλους μας.

Δεν θα μείνουν σε αυτά. ΤΑΙΠΕΔ, Βαρδινογιάννης και άλλα αρπακτικά έχουν βάλει στόχο να τεμαχίσουν τη γη μας και να θερίσουν κάθε κοινωνικό δικαίωμα, κάθε ανθρώπινη ελευθερία στο όνομα της δήθεν ανάπτυξής τους. Η Αστυνομία λειτουργεί σαν ιδιωτική ασφάλεια του Κεφαλαίου και χτυπά ανελέητα όποιον διεκδικεί τα απολύτως λογικά. Η Δικαιοσύνη μοιάζει να παραφυλά ώστε να στήσει στη γωνία όσους επιμένουν, όσους απειλούν τα σχέδια τους, όσους αγωνίζονται.

Η υπομονή όλων μας τελείωσε. Δεν αναθέτουμε σε κανέναν την ελευθερία μας. Οι αγωνιστές που μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να κρατήσουν το κίνημα ζωντανό και επικίνδυνο απέναντι σε ολόκληρο το σύστημα δε χρειάζονται εφήμερες υποσχέσεις και μεγαλοστομίες. Χρειάζονται την παρουσία όλων μας. Στον δρόμο σπάει η τρομοκρατία, στο βουνό θα διώξουμε την εταιρεία, στα δικαστήρια θα ελευθερώσουμε τους συναγωνιστές μας.

Καλούμαστε όλοι να συμμετάσχουμε στον αγώνα ενάντια σε αυτήν τη λεηλασία.

Την Κυριακή 23 Νοέμβρη θα είμαστε όλοι στο βουνό!

Προσυγκεντρώσεις: 10:30 Μ. Παναγία και Ιερισσός

Οι αγώνες δεν διώκονται

Το δίκιο δεν ποινικοποιείται

Οι αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.