.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ακούστε σήμερα στο Ράδιο Παντιέρα: Η μακάβρια στατιστική των μνημονίων στους ΟΤΑ


Ράδιο Παντιέρα«Ράδιο Παντιέρα» στην ERTopen, 26/10/16: Η μακάβρια στατιστική των μνημονίων στο χώρο των οργανισμών του τοπικού κράτους

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει! Παρά τις προσπάθειες για φίμωση με την κατάσχεση των πομπών, το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά.

Στα θανατηφόρα δυστυχήματα και τα σοβαρά εργατικά ατυχήματα που αυξάνονται τα τελευταία μνημονιακά χρόνια στους χώρους εργασίας των ΟΤΑ, είναι αφιερωμένη η σημερινή εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα».

Προσκεκλημένος στο στούντιο ο Νίκος Μπινιώρης, μέλος του Γ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, θα μιλήσει για τις συνθήκες εργασίας και τη μακάβρια στατιστική των 20 θανάτων εργαζομένων στους ΟΤΑ που καταγράφονται τα δύο τελευταία χρόνια.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου 2016, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Στην παρουσίαση, σήμερα ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 και μπορείτε να την παρακολουθείτε μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, τη Βόρεια Πελοπόννησο, την Εύβοια, τα Χανιά κ.α.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.