.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ακούστε σήμερα στο Ράδιο Παντιέρα της ERTopen: Δίωρη εκπομπή ανασκόπησης εξελίξεων


Ράδιο ΠαντιέραΡάδιο Παντιέρα, 3/8/16: Δίωρη εκπομπή απολογισμού των εξελίξεων

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016, από τις 6 μέχρι τις 8μμ, συζητάμε στο στούντιο της ERTopen με τον Κώστα Παπαδάκη, γνωστό για την πολύχρονη θητεία του στη μαχόμενη κινηματική δικηγορία, σε μια δίωρη εκπομπή ανασκόπησης και αποτίμησης των τελευταίων εξελίξεων στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή:

Συνταγματική αναθεώρηση, εκλογικός νόμος, δίκη Χρυσής Αυγής, προσφυγικό, πόλεμος στη γειτονιά μας, ΝΑΤΟ, απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, σε κίνδυνο οι 12.500 εργαζόμενοι στον Μαρινόπουλο, εξελίξεις στην οικονομία.

Στη διάρκεια της εκπομπής, τηλεφωνική παρέμβαση θα κάνει ο εργαζόμενος στον Μαρινόπουλο Μιχάλης Βερβέρης, μέλος της επιτροπής αγώνα εργαζομένων στο Carrefour Νέας Ιωνίας.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 (εκτάκτως σήμερα θα είναι δίωρη) στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.