.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αναιρέσεις 2014: Η εκδήλωση του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος (Βίντεο)


Η εκδήλωση του Δικτύου  Σπάρτκος στις Αναιρέσεις 2014 Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΙΑΡΕΣΕΩΝ 2014, με σημαντική προσέλευση συναγωνιστών, με καίριες παρεμβάσεις από του καλεσμένους ομιλητές και το κοινό, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον. Κρίσιμα ερωτήματα αναδείχτηκαν και κυρίως η απαίτηση ανάληψης πρωτοβουλιών.

Την εκδήλωση με θέμα «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ συντόνισε η Ναταλί Φύφου, μέλος της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗς ΚΙΝΗΣΗΣ. Στις τοποθετήσεις τους ο Δημοσθένης Παπαδάτος, από το rednotbook αναφέρθηκε σε σχετική ανάλυση του Ιδρύματος ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ για την σχέση ακροδεξιάς-κράτους-παρακράτους, η Αντωνία Λεγάκη από την ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ περιέγραψε το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης που έχει ανάγκη ο σύγχρονος καπιταλισμός και ο ρόλος της Χρυσής Αυγής στην καταστολή των κοινωνικών κινημάτων, ενώ ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας για την καταστολή του κοινωνικού εχθρού και την σχέση των ΝΑΖΙ με τις Δυνάμεις Καταστολής και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Παρεμβάσεις έγιναν από τον Νίκο Αργυρίου μέλος της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης και την Σοφία Ανατασιάδου από την Δημοτική Κίνηση «Μια Πόλη Ανάποδα” της Ν .Σμύρνης

Το άνοιγμα της εκδήλωσης και η ομιλία του Δημοσθένη Παπαδάτου

Η ομιλία της Αντωνίας Λεγάκη

Η ομιλία του Νίκου Χαραλαμπόπουλου

Η παρέμβαση του Νίκου Αργυρίου

Η παρέμβαση της Σοφίας Αναστασιάδου

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Αναιρέσεις 2014: Η εκδήλωση του Δικτύου Ελεθέρων Φαντάρων Σπάρτκος

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΝ 2014, με σημαντική προσέλευση συναγωνιστών, με καίριες παρεμβάσεις από του καλεσμένους ομιλητές και το κοινό, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον. Κρίσιμα ερωτήματα αναδείχτηκαν και κυρίως η απαίτηση ανάληψης πρωτοβουλιών.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.