.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ανακοίνωση Ανεξάρτητων Περιφερειακών Συμβούλων Αττικής για τον Αστέρα


perifereiako_symvoulioΗ Περιφερειακή Αρχή της Δύναμης Ζωής στην Αττική, αφού άφησε να περάσει η προθεσμία των 35 ημερών, προκειμένου να παρέμβει στη διαδικασία για την εκποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, έφερε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, την Πέμπτη 7/7/2016, εκ του ασφαλούς. αφού είχε αποφανθεί υπέρ της μελέτης εκποίησης, το ΣτΕ.

-Το γεγονός καυτηρίασαν οι περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, θεωρώντας ότι η πλειοψηφία της Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, εμπαίζουν το Π.Σ.

-Από αρκετές ομιλίες εντοπίστηκε ότι η Περιφερειάρχης προσπαθεί να δίνει την εντύπωση αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση στα θέματα της Αττικής που δεν άπτονται της αποκλειστικής ευθύνης της Π.Α. όπως είναι το Ελληνικό και ο Αστέρας Βουλιαγμένης, ενώ η πραγματική στάση της Περιφέρειας έγινε σαφής υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και εκποίησης της δημόσιας περιουσίας με την απόφαση για τα Αστέρια Γλυφάδας.

-Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που υπογράφουμε παρακάτω, προειδοποιούμε τους πολίτες της Αττικής ότι με τις εξελίξεις στο Λιμάνι του Πειραιά, τα Αστέρια Γλυφάδας, το Ελληνικό και τον Αστέρα Βουλιαγμένης, εκποιείται με τρόπο που ισχύει μόνο σε αποικίες, ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

-Πρόκειται για πράξεις της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, που βλάπτουν τα συμφέροντα των εργαζομένων, αφού σε τίποτα δεν πρόκειται να ωφεληθούν από τις περίφημες ιδιωτικοποιήσεις που απαιτούν οι δανειστές και πρόθυμα εκτελούν οι Ελληνικές και Τοπικές «Αρχές».

-Βρισκόμαστε στο πλάι όλων των πολιτών, συλλογικοτήτων, δημοτικών παρατάξεων και αιρετών που αγωνίζονται και αντιστέκονται στο ξεπούλημα των παραλιών της Αττικής.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

Άννα Βασιλάκη
Μαρίνα Κούκα
Μάκης Μαντάς
Φλώρα Νικολιδάκη
Ζωή Ράϊκου

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.