.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ανακοίνωση για το θάνατο του σύντροφου Βασίλη Κοντομήτρου


kontomitros_Vasilis725Έφυγε σήμερα 15 Φλεβάρη 2015 από τη ζωή ο σύντροφος Βασίλης Κοντομήτρος, σε ηλικία 57 χρόνων, μετά από πολύμηνη μάχη με την αρρώστια.

Ο σύντροφος Βασίλης γεννήθηκε το 1958 στο Λιοντάρι Καρδίτσας. Από μικρή ηλικία στρατεύθηκε στο κομμουνιστικό κίνημα, μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ. Δραστήριος στη Νέα Ιωνία, όπου ζούσε και δούλευε, συμμετείχε στο κίνημα και την αριστερά πάντα στρατευμένος στην υπόθεση της εργατικής τάξης. Το 1989 είπε μαζί με χιλιάδες άλλους αγωνιστές το «δεν θα υπακούσουμε» στο συμβιβασμό και τον κυβερνητισμό της ηγεσίας του ΚΚΕ. Πήρε ενεργά μέρος στην δημιουργία του ΝΑΡ.

Δούλευε πολλά χρόνια ως εργαζόμενος στο Δήμο της Νέας Ιωνίας Αττικής. Συμμετείχε δραστήρια στο συνδικάτο του και διετέλεσε για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος και γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωνίας. Είχε έντονη δράση στην περιοχή και ως μέλος της αριστερής αντικαπιταλιστικής κίνησης «Εκτός Σχεδίου» Ν. Ιωνίας. Μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν πάντα ενεργά παρών στην Οργάνωση Βάσης Ν. Ιωνίας-Ηρακλείου-Ν. Φιλαδέλφειας του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και στην Τ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην περιοχή.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελο και το σθένος του, τον εργατικό πολιτισμό και την αληθινή προσφορά του.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύντροφό του Σούλα, τις κόρες του Νάσια και Νάντια.

Η πολιτική κηδεία του σ. Βασίλη Κοντομήτρου θα γίνει την Τρίτη 17/2 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ν. Ιωνίας (Πλ. Αγ. Γεωργίου) και η ταφή του στο νεκροταφείο Ηρακλείου. Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί.

Η Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Αθήνα, 15/2/2015

Η πολιτική κηδεία του σ. Βασίλη Κοντομήτρου θα γίνει την Τρίτη 17/2, στις 3.00 μ.μ. στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένεια του σύντροφου Βασίλη επιθυμεί αντί για στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν στην Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας “Υδραγωγείο” και στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Ιωνίας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.