.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ανοιχτή Ιδρυτική Συνέλευση στην Αθήνα του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης


image003Μετά από προπαρασκευαστική συνάντηση στην οποία πήραν μέρος σωματεία βάσης, εργατικές και κοινωνικές συλλογικότητες, δομές αλληλεγγύης, και αγωνιστές/ριες από διάφορους εργασιακούς χώρους, αποφασίσαμε να καλέσουμε σε ανοιχτή συνέλευση για τη συγκρότηση και στην Αθήνα του Καραβανιού Αγώνα & Αλληλεγγύης, την Τρίτη 15/9, 19:00, στο Πολυτεχνείο (Πατησίων), κτ. Γκίνη, αίθ. 18.

Θεωρούμε ότι το Καράβανι Αγώνα & Αλληλεγγύης μπορεί να συμβάλλει στη συνένωση και κοινή δράση όλων των αγωνιζόμενων σε εργατικούς και κοινωνικούς χώρους ενάντια στην κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική, για την άμεση ικανοποίηση των εργατικών και κοινωνικών αναγκών. Η διαδικασία αυτή θα είναι πολύμορφη, στη βάση της αυτοοργάνωσης των κάτω, σε ανεξαρτησία από κράτος, κεφάλαιο και καθεστωτικό γραφειοκρατικό συνδικαλισμό, με όπλα την αυτοδιαχείριση, την αλληλεγγύη, τη διεθνιστική συνεργασία, τη μαχητική υπεράσπιση και διεύρυνση δικαιωμάτων, ελευθεριών και δημόσιων αγαθών.

Επισυνάπτουμε, ως βάση για τη συζήτηση, το ψήφισμα της πρόσφατης πανελλαδικής συνέλευσης του Καραβανιού, καθώς και ενημέρωση από την προπαρασκευαστική συνάντηση της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Καραβάνι Αγώνα & Αλληλεγγύης: http://karavaniagona.blogspot.gr/
Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης (Αθήνας) στη ΒΙΟΜΕ
protviome@gmail.com

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.