.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ:Με ποιον «αγκαλιάζεται» η ηγεσία του ΚΚΕ;


antarsya_fotoΣχόλιο του Γραφείου Τύπου για διαστρεβλωτικό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη

ΑΝΤΑΡΣΥΑ:Με ποιον «αγκαλιάζεται» η ηγεσία του ΚΚΕ;

Σχετικά με δημοσίευμα του Κυριακάτικου Ριζοσπάστη υπό τον τίτλο «ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Αλαβάνος “αγκαλιά” στις εκλογές», η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δηλώνει ότι συνεργάζεται πολιτικά με όποιον συμφωνεί να αγωνιστεί για την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και της μνημονιακής πολιτικής των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για έξοδο από ΕΕ, ΔΝΤ και ΝΑΤΟ, για εργατικές, λαϊκές, δημοκρατικές κατακτήσεις σε ρήξη με το κεφάλαιο για μια ανατρεπτική και μετωπική Αριστερά.

Μπροστά στις κρίσιμες μάχες που έρχονται, στην επιθετικότητα του «μαύρου μετώπου» και στην κραυγαλέα συνθηκολόγηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς, πρέπει και μπορούν να βαδίσουν μαζί στο μαζικό κίνημα για να πάρει πίσω ο λαός όλα τα κλεμμένα, για να κερδίσει όσα του ανήκουν, απέναντι σε κάθε διαχειριστική κυβέρνηση.

Η ηγεσία του ΚΚΕ, θα ήταν καλύτερο να ανταποκριθεί σε αυτή την αναγκαιότητα, αντί να «αγκαλιάζεται» με τον εαυτό της, λασπολογώντας ενάντια στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και φρενάροντας τους αγώνες.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 85.00% ( 6
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “ΑΝΤΑΡΣΥΑ:Με ποιον «αγκαλιάζεται» η ηγεσία του ΚΚΕ;

  1. Ονόμαρχος

    Α, τώρα …συνθηκολόγησε η ηγεσία του Σύριζα και -ιδού το άλλοθι- δεν συνεργάζεστε μαζί του. Ενώ πριν…”συνθηκολογήσει”…εσείς σκοτωνόσαστε να συνεργαστείτε! Δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ!
    Κάποτε η ιστορία θα σας κρίνει και σας και τον Κουτσούμπα… και δεν θα σας ράνει με ..ροδοπέταλα…

    Reply
  2. Επώνυμας

    Ονόμαρχε, δεν μας τα λές καθόλου καλά!! Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε προγραμματική βάση συνεργαζόμασταν και θα συνεργαζόμαστε με δυνάμεις και αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ -όπως άλλωστε και με όλες τις δυνάμεις του κινήματος που θέλουν κοινή δράση- στο λαϊκό κίνημα. Αν εσύ δεν θές, οκ, κάτσε στην γωνιά σου, αλλά μη θαρρείς πως θαχεις κάποιο αποτέλεσμα φίλε μου.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.