.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντιφασιστικό «μπλόκο» στη Χρυσή Αυγή


panormouΤην ματαίωση εκδήλωσης της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, που ήταν προγραμματισμένη για τη Τρίτη στις 19:30 σε χώρο του Δήμου Αθηναίων στην Πανόρμου, πέτυχε η άμεση κινητοποίηση αντιφασιστών από τις γύρω περιοχές και οπαδών του Παναθηναϊκού.

Η εκδήλωση, με θέμα το γήπεδο του Παναθηναϊκού και την ανάπλαση των Προσφυγικών και ομιλητές τους Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της οργάνωσης, στο Σταθμό Λαρίσης.

(φωτο: Δρομογράφος)

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Αντιφασιστικό «μπλόκο» στη Χρυσή Αυγή

  1. Ηλέκτρα

    … στους τοίχους των Προσφυγικών υπάρχουν τα σημάδια του δωσιλογισμού των πολιτικών προγόνων τους: χίτες και ταγματασφαλίτες στην υπηρεσία κάθε ξένης δύναμης που έστρεψε τα όπλα ενάντια σε αυτόν το λαό. Τους ναζί που τιμούν, τους Άγγλους και τους Αμερικανούς που δήθεν σήμερα αντιμετωπίζουν με “πατριωτισμό”. Αν μπορούσαν, θα τα εξαφάνιζαν και για την ιστορία τους και για τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν στα αφεντικά τους. Το είπε και ο ημι – δικός τους Άδωνις για έναν άλλον κρίσιμο χώρο: όποιος είναι με την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού είναι δεξιός, όποιος είναι κατά είναι κομμουνιστής.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.