.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Α/Π Ροσινάντε: Καμία νέα συμφωνία –Προπύλαια στις 7μμ


rocinante_logoΤρεις μέρες μόλις μετά τη συντριπτική απόρριψη των απαιτήσεων των δανειστών, απόρριψη η οποία υπήρξε σχεδόν ομόφωνη από την εργατική τάξη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που διοργάνωσε το σχετικό δημοψήφισμα, την καταθέτει σχεδόν αυτούσια προς ψήφιση στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και με τη συναίνεση των πάλαι ποτέ «μνημονιακών» κυβερνητικών εταίρων και του Ποταμιού.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εξαπατήσεις στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Η κυβέρνηση επένδυσε στον φόβο των εργαζομένων για να ρίξει πάνω τους την ευθύνη του τρίτου μνημονίου και όταν διαπίστωσε ότι αυτό δεν έγινε δε δίστασε να αγνοήσει πλήρως την πιο ξεκάθαρη άρνηση της λιτότητας από τους/ις εργαζομένους/ες και να συντάξει μια συμφωνία που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ελληνικών και ξένων αφεντικών.

Ο κόσμος της Εργασίας στην Ελλάδα που άψηφισε την διεθνή τρομοκρατία του Κεφαλαίου και με την στάση του έδωσε μάθημα αξιοπρέπειας, οφείλει πλέον να επαναφέρει την σύγκρουση εκεί όπου είναι πραγματικά ευνοϊκή γι’ αυτόν και επικίνδυνη για την κυβέρνηση και την αστική τάξη. Γιατί το πραγματικό «ΟΧΙ», δηλαδή το δικό μας ταξικό «ΟΧΙ», θα δωθεί και έμπρακτα στους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές και τις σχολές και στους δρόμους!

-ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ
-ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ 19:00 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.