.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας για το 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών


glyfadaΑνακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας για το 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών

Η Αριστερή πρωτοβουλία Γλυφάδας – με την Αριστερά της ρήξης και της ανατροπής απέσπασε ποσοστό 1,66% και 628 ψήφους στην πρώτη της, εκλογική αναμέτρηση. Ήταν ένα πρώτο, σημαντικό βήμα συγκρότησης μιας αριστερής αντιδιαχειριστικής παράταξης, με αντικαπιταλιστική τοποθέτηση στον Δήμο της Γλυφάδας. Ευχαριστούμε πολύ τους συμπολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Καλούμε τα μέλη, τους ψηφοφόρους, τους φίλους και τις φίλες της παράταξης να μην ψηφίσουν κανέναν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Όποιος από τους δύο και να βγει θα υλοποιήσει τις κυρίαρχες πολιτικές στον Δήμο τις πολιτικές των μνημονίων και του Καλλικράτη. Τις πολιτικές που θα φέρουν απολύσεις, περαιτέρω διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και εμπέδωση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Θα φέρουν ξεπούλημα των ελεύθερων δημόσιων χώρων (ελληνικό, παραλιακό μέτωπο), καταστροφή του Υμηττού, ιδιωτικοποιήσεις. Θα φέρουν περαιτέρω διάλυση των κοινωνικών δομών. (Καθαριότητα, παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, βοήθεια στο σπίτι, δομές πολιτισμού).

Εμείς απ’ την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την ανάπτυξη των κοινωνικών κινημάτων και για την αναγκαία ύπαρξη ενός πολιτικού αγώνα, ικανού να ανατρέψει τις πολιτικές Κυβέρνησης – ΕΕ και ΔΝΤ.

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των ελεύθερων χώρων και των κοινωνικών υπηρεσιών, της δημόσιας υγείας και παιδείας, πλάι στους αγώνες των εργαζομένων. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε πράξη το σύνθημά μας να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό, να μην πέσει κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας σε χέρια κράτους – τραπεζών. Δεσμευόμαστε να μην επιτρέψουμε στην χρυσή αυγή να χύσει το ρατσιστικό και φασιστικό της δηλητήριο στον Δήμο της Γλυφάδας.

Με τους συλλογικούς μας αγώνες θα τους νικήσουμε.

Γλυφάδα 23/5/2014

 

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.