.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Βίντεο από την παρέμβαση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Ηλιούπολη


Hlioupoli5Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της θεσμικής ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου του 2014, ξεχύνονται στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να λανσάρουν τη γνωστή αντιδραστική λογική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απασχόληση.

Έτσι, το Σάββατο 5 Απριλίου το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης διοργάνωσαν Περιφερειακό Συνέδριο για την ανεργία των νέων στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας (Φιάσκο η φιέστα της ΕΕ για την ανεργία στο Δημαρχείο Ηλιούπολης και “Ανεργία των Νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον”) μπορείτε να διαβάσετε περί τίνος πρόκειται και να δείτε φωτογραφίες και αναλυτικότερο σχετικό ρεπορτάζ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί σύντομες δηλώσεις της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή Δέσποινας Κουτσούμπα μαζί με στιγμιότυπα από την παρέμβαση.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βίντεο από την παρέμβαση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Ηλιούπολη

Σύντομες δηλώσεις της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή Δέσποινας Κουτσούμπα μαζί με στιγμιότυπα από την παρέμβαση στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης το Σάββατο 5 Απρίλη 2014

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.