.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Γιώργος Μητροβγένης, Δήμος Δάφνης – Υμηττού: Μόνο χρέος η ανατροπή τους


giorgos1Η Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής (ΜΑΡΙΔΑ) καταγγέλλει την υπάρχουσα Νέο Δημοκρατική δημοτική αρχή του κ. Σταυριανουδάκη ως συνένοχη στην επιβολή της μνημονικής βαρβαρότητας. Έχοντας 12 χρόνια σταθερής κινηματικής παρουσίας στο δήμο Δάφνης – Υμηττού, εκλέγει εκπρόσωπο στο δημοτικό συμβούλιο τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες δημοτικές κινήσεις στα νότια τόσο στο αντιφασιστικό κίνημα, όσο και στην πάλη για το δικαίωμα στην πόλη συμμετέχοντας σε διάφορα ανοιχτά μέτωπα (αεροδρόμιο, παραλία) αλλά και στην υπεράσπιση των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, στις λαϊκές συνελεύσεις, στις κινητοποιήσεις ενάντια στα χαράτσια κλπ.

Πιστεύουμε ότι τις κοινωνικά αναγκαίες λύσεις για την εργαζόμενη πλειοψηφία δεν θα δώσει ο ξεπουλημένος συνδικαλισμός των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που με 24ωρες απεργίες για την τιμή των όπλων σαμποτάρουν την πάλη για γενική απεργία διαρκείας. Τη λύση θα δώσει ο δικός μας ανεξάρτητος αγώνας για γενική απεργία διαρκείας, για την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης.

Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τον προσκολλημένο στα δεσμά της ΕΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος γίνεται πλυντήριο κάθε αποτυχημένου παράγοντα. Αντίθετα η ελπίδα βρίσκεται στη πάλη της εργατικής τάξης και του λαού για να πάρουν στα χέρια τους την ζωή που τους κλέβουν.

Αλλά ούτε και από το γραφειοκρατικό ΚΚΕ-Λαϊκή Συσπείρωση, μπορούμε να προσδοκούμε την αναζωογόνηση των κοινωνικών αγώνων, κάνοντας συμμαχία με τον εαυτό του, πιστό στο «σταλινισμό που γνωρίσαμε», αρνούμενο την ενότητα στη δράση και σε ταξική βάση.

Ένα μαζικό ανατρεπτικό κίνημα με πρωτοπορία την εργατική τάξη και ορίζοντα μια αταξική κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αποτελεί το στόχο μας.

*Ο Γ. Μητροβγένης είναι επικεφαλής της
Μαχόμενης Αριστερής Δύναμης Ανατροπής
στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού

Δημοσιεύθηκε στο ΠΡΙΝ, 4.5.2014

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Γιώργος Μητροβγένης, Δήμος Δάφνης - Υμηττού: Μόνο χρέος η ανατροπή τους

Ο Γ. Μητροβγένης είναι επικεφαλής της Μαχόμενης Αριστερής Δύναμης Ανατροπής στο Δήμο Δάφνης - Υμηττού.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.