.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΓΣΕΕ: Απεργία λίγο πριν τα Χριστούγεννα!


galopoula
Με δελτίο τύπου η ηγεσία της ΓΣΕΕ μας ενημερώνει πως αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού! Έτσι θα βρεθεί και φέτος στα πεζοδρόμια δέκα μέρες πριν από τα Χριστούγεννα…

Η απόφαση αυτή συμβαδίζει πλήρως με τις πρόσφατες δηλώσεις του Παναγόπουλου περί επαναφοράς με νόμο του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ (μεικτά) και την ανησυχία του μήπως τελικά αυτός ο πενιχρός μισθός καταστρέψει την παραγωγική διαδικασία!

Καλά Χριστούγεννα κύριε Παναγόπουλε και λοιποί εργατοπατέρες. Μόνο που δεν ξέρουμε τελικά, ποιοι θα κάνουν τις γαλοπούλες.

Διαβάστε τις «σκληρές» αποφάσεις της διοίκησης της ΓΣΕΕ:

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014, η ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και αφού συζήτησε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι, τα οποία οξύνονται και διευρύνονται καθημερινά μέσα και από το νέο σχέδιο προϋπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση, αποφάσισε:

1. Την εξουσιοδότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας για κήρυξη 24ωρης Γενικής απεργίας την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού.

2. Τη διοργάνωση Συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας .

3. Τον άμεσο καθορισμό δράσεων και ενεργειών για την ευαισθητοποίηση ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων, καλώντας τις οργανώσεις μέλη μας να λάβουν ανάλογες αποφάσεις με στόχο τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Όσο η κυβέρνηση συνεχίζει να υλοποιεί μέτρα και πολιτικές που συντηρούν την ίδια τραγική εργασιακή πραγματικότητα, με την ανεργία να παραμένει σε εφιαλτικά επίπεδα, όσο επιμένει στην αποδόμηση του κοινωνικού κράτους και στην εφαρμογή πολιτικών λιτότητας και φοροεπιδρομής, η ΓΣΕΕ θα συνεχίζει τον αγώνα της για την απόκρουση αυτών των βάρβαρων και αδιέξοδων πολιτικών.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.