.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΓΣΕΕ: Ραντεβού στις… 3 το μεσημέρι!


panagopoulos

Σε σημείο απόλυτου «ξεπεσμού» έχει οδηγηθεί η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ, που κάνει ό,τι μπορεί για να ευτελίσει την έννοια του αγώνα και της εργατικής διαδήλωσης. Το βήμα… κλιμάκωσης κατά του ασφαληστρικού που αποφάσισε πρόσφατα το Γενικό της Συμβούλιο, με την ομοφωνία όλων των εκδοχών της επίσημης συνδικαλιστικής Αριστεράς, είναι η συγκέντρωση ντάλα μεσημέρι στις.. 3μμ έξω από τη βουλή την Τετάρτη 9 Μαρτίου. Χωρίς απεργία, χωρίς στάση εργασίας, για τα μάτια του κόσμου!
Πράγματι, αυτή η ώρα είναι κατάλληλη για… καφεδάκι μετά από ένα καλό γκουρμέ γεύμα των στελεχών της ΓΣΕΕ σε κάποιο γειτονικό πολυτελές ξενοδοχείο, σαν κι αυτό που επέλεξαν να φιλοξενήσει το επικείμενο συνέδριό τους στη Ρόδο. Δεν είναι όμως σε καμιά περίπτωση αγωνιστικό ραντεβού εργατικών συνδικάτων και εργαζόμενου κόσμου.

Το μαχόμενο κίνημα, τα αγωνιζόμενα σωματεία, ασφαλώς θα πρέπει να γυρίσουν το κεφάλι απέναντι σε αυτή την πρόκληση της ξεπουλημένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας. Ας πάνε μόνοι τους οι Παναγόπουλοι και Σία στις 3 το μεσημέρι. Ο αγωνιζόμενος λαός, η Συνέλευση Αγώνα σωματείων και συλλογικοτήτων που συγκροτήθηκε πρόσφατα ως ανάγκη της εποχής για ένα ανεξάρτητο, ταξικό κέντρο οργάνωσης της πάλης των σωματείων και των εργαζομένων πρέπει να σηκώσουν το γάντι και τα δώσουν τα δικά τους μαζικά, μαχητικά «παρών» σε αποφασιστικούς αγώνες κλιμάκωσης, μέχρι τη νίκη.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.