.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δελτίο Τύπου για τη χθεσινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ουκρανικό λαό


Πίσω από τη σφαγή της Οδησσού βρίσκονται φασίστες, ΕΕ και ΔΝΤΣυγκέντρωση αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό έγινε χτες το απόγευμα στην Αθήνα, έξω από τα γραφεία ΕΕ και πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία. Η συγκέντρωση οργανώθηκε από ουκρανικές οργανώσεις, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και άλλες οργανώσεις της αριστεράς (ΚΚΕ μ-λ, ΕΕΚ κα). Η συγκέντρωση καταδίκασε την ολόπλευρη στήριξη της φασιστικής κυβέρνησης του Κιέβου από ΗΠΑ και ΕΕ. Καταδίκασε την συμπαράταξη της ελληνικής κυβέρνησης στην ιμπεριαλιστική πολιτική, που διαψεύδει την κυβερνητική προπαγάνδα ότι η ΕΕ είναι παράγοντας σταθερότητας, και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν διστάζει να ενισχύει ακόμα και φασιστικές συμμορίες και να οδηγεί σε εμφύλιους πολέμους για τα συμφέροντά της. Απαίτησε να μην υπάρχει καμιά συμμετοχή άμεση ή έμμεση στην ιμπεριαλιστική επέμβαση.

Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαόΣυγκέντρωση έγινε και στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν τόσο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όσο και η «Ανταρσία στην κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά».

Πηγή: antarsya.gr

Πίσω από τη σφαγή της Οδησσού
βρίσκονται φασίστες, ΕΕ και ΔΝΤ

Δείτε φωτογραφίες της Παντιέρα

Για τη Θεσσαλονίκη διαβάζουμε στην ανακοίνωση της Ανταρσία στην κεντρική Μακεδονία:

Ανταρσία στην κεντρική ΜακεδονίαΣυγκέντρωση αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό
H «Ανταρσία στην κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά», συμμετείχε σήμερα στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό που σφαγιάζεται από την φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου και τους ναζιστές του Δεξιού Τομέα. Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών απέναντι στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών! Η αποχωρηση από την Ε.Ε., που στηρίζει ανοιχτά τους ναζιστές είναι πλέον ανάγκη! Η καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης, που ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισαν τη ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου, επιβεβλημένη! Συνεχίζουμε με την πορεία στις 9 Μαίου!

Δήλωση Θανάση Αγαπητού για τη φασιστική βία στην Ουκρανία

Πηγή: antarsiakm.wordpress.com

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Δελτίο Τύπου για τη χθεσινή συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ουκρανικό λαό

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον ουκρανικό λαό έγινε χτες το απόγευμα στην Αθήνα, έξω από τα γραφεία ΕΕ και πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία. Η συγκέντρωση οργανώθηκε από ουκρανικές οργανώσεις, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και άλλες οργανώσεις της αριστεράς (ΚΚΕ μ-λ, ΕΕΚ κα)

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.