.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ειρ. Γαϊτάνου – Κ. Παπαδάκης στο «Ράδιο Παντιέρα» της ertopen (Βίντεο)


papadakis_gaitanou725Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, η ραδιοφωνική εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» φιλοξένησε την Τετάρτη 16  Σεπτεμβρίου 2015 στο στούντιο της ertopen:

-την Ειρήνη Γαϊτάνου, υποψήφια διδάκτορα πολιτικών επιστημών και υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας με την  ΑΝΤΑΡΣΥΑ /εκλογική συνεργασία με το ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές και ανένταχτες αγωνίστριες,

-και τον Κώστα Παπαδάκη, γνωστό για την πολύχρονη θητεία του στη μαχόμενη κινηματική δικηγορία, που είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ίδιου συνδυασμού.

Αφορμή φυσικά ήταν οι επερχόμενες εκλογές, στις οποίες συμμετέχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ εκλογική συνεργασία με το ΕΕΚ & ανένταχτους αγωνιστές και ανένταχτες αγωνίστριες.

Έγινε όμως μια γενικότερου ενδιαφέροντος πολιτική συζήτηση για το κίνημα, την αριστερά, τους πρόσφυγες, τη δίκη της Χ.Α., τα μνημόνια της κοινωνικής καταστροφής και, κυρίως, το πώς θα βγούμε από αυτά.

Τις ερωτήσεις έθεσαν ο Γιώργος Μουρμούρης και ο Νίκος Ξηρουδάκης. Στο «Ράδιο Παντιέρα» συμμετέχουν επίσης ο Δημήτρης Σταμούλης και ο Βασίλης Διαμάντης. Η εκπομπή μεταδίδεται από το ραδιόφωνο της ertopen κάθε Τετάρτη στις 18.00.

Την ερχόμενη Κυριακή, 20/9/2015, έκτακτη δίωρη εκπομπή από τις 16.00 μέχρι τις 18.00.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή με τον Κώστα Παπαδάκη και την Ειρήνη Γαϊτάνου  στο ηχητικό που ακολουθεί, έχει πολύ ενδιαφέρον!

Μέρος Α:

 

Μέρος Β:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 77.50% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.