.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ΑΠΘ


banner2014bΠέμπτη 15 Μάη, στις 6μμ, γρασίδια Φιλοσοφικής Σχολής

Πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Μάη, στις 6μμ, στα γρασίδια της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές και καθηγητής στην σχολή Πολιτικών Επιστημών Σπύρος Μαρκέτος. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν από την Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία–Αντικαπιταλιστική Αριστερά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Θανάσης Αγαπητός και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σταμάκος.

Σε ένα χώρο όπως η εκπαίδευση που έχει πληγεί πολύ σοβαρά από την οικονομική κρίση και τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρεμβαίνει ενεργά, αναδεικνύοντας ότι το πανεπιστήμιο δεν αποτελεί χώρο κερδοφορίας, αλλά χώρο διαμόρφωσης νέων επαναστατικών ιδεών και εξεγέρσεων.

Ενάντια στις πολιτικές επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των διεθνών οικονομικών οργανισμών, οι οποίοι προσπαθούν να αποστειρώσουν την ανώτατη εκπαίδευση και να δημιουργήσουν πτυχιούχους- ρομπότ, έρμαια στους «νόμους» της αγοράς εργασίας, απέναντι σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης των ακροδεξιών να φιμώσουν τον ελεύθερο λόγο και να καταργήσουν το άσυλο, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θεωρεί ότι η φοιτητική νεολαία μπορεί και οφείλει να παίξει ενεργό ρόλο για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
τηλ.: 2132063582, 6948369941, 6934535084, 6932828964
email: pressantarsya@gmail.com
14/5/2014

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.