.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Επιδώθηκαν τα φύλλα πορείας στον ΑΗΣ Λαυρίου την ώρα της συγκέντρωσης


Επιδώθηκαν τα φύλλα πορείας στον ΑΗΣ Λαυρίου την ώρα της συγγκέντρωσηςΣυγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα από το σωματείο της ΔΕΗ στον ΑΗΣ Λαυρίου, έξω από το σταθμό. Ο σταθμός μέχρι το μεσημέρι παρέμενε στα χέρια των εργαζόμενων και δεν λειτούργησε. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής και του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου. Βρέθηκαν επίσης στο χώρο της συγκέντρωσης αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής και μέλη του ΠΑΜΕ.

Το μεσημέρι άνδρες του Α/Τ Λαυρίου επέδωσαν τα φύλλα επίταξης στους απεργούς στο χώρο της συγκέντρωσης. Οι εργαζόμενοι ήταν προβληματισμένοι για την εξέλιξη του αγώνα ενώ εκφράστηκε δυσαρέσκεια και θυμός τόσο για τις αποφάσεις του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όσο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΕΝΟΠ που δεν έθεσαν επί της ουσίας το ζήτημα του σπασίματος της επιστράτευσης και τη συνέχιση της απεργίας.

Aκολουθεί φωτορεπορτάζ του Σάκη Παπαδόπουλου:

Επιδώθηκαν τα φύλλα πορείας στον ΑΗΣ Λαυρίου την ώρα της συγγκέντρωσης  Επιδώθηκαν τα φύλλα πορείας στον ΑΗΣ Λαυρίου την ώρα της συγγκέντρωσηςlavrio epistratefsi 3 Επιδώθηκαν τα φύλλα πορείας στον ΑΗΣ Λαυρίου την ώρα της συγγκέντρωσης

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Επιδώθηκαν τα φύλλα πορείας στον ΑΗΣ Λαυρίου την ώρα της συγγκέντρωσης

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα από το σωματείο της ΔΕΗ στον ΑΗΣ Λαυρίου, έξω από το σταθμό. Ο σταθμός μέχρι το μεσημέρι παρέμενε στα χέρια των εργαζόμενων και δεν λειτούργησε. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής και του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου. Βρέθηκαν επίσης στο χώρο της συγκέντρωσης αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής και μέλη του ΠΑΜΕ.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.