.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Επιστροφή της ελληνικής αποστολής από Ρωσία – Ουκρανία!


solidarityantifascistukraine

Επιστρέφει η ελληνική αποστολή της Αντιφασιστικής Καμπάνιας για την Ουκρανία την Τετάρτη 1/10 στην Αθήνα. Τελικά το διεθνές Καραβάνι αλληλεγγύης δεν κατόρθωσε να μπει ολόκληρο στην Ανατολική Ουκρανία και να διοργανώσει τη συναυλία που είχε ανακοινώσει, για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, αντιπροσωπείες του καραβανιού μπήκαν στις λαϊκές δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και του Ντονέτσκ. Μέσα σε αυτές, ήταν και τα δύο από τα τέσσερα μέλη της ελληνικής αποστολής, τα οποία εισήλθαν το Σάββατο, και είχαν τη δυνατότητα να διενεργήσουν επαφές και συνεντεύξεις με εκπροσώπους των κυβερνήσεων των λαϊκών δημοκρατιών, με μέλη των λαϊκών πολιτοφυλακών, καθώς και με τμήματα των ελληνικών κοινοτήτων του Ντονέτσκ και κοντινών περιοχών. Τα άλλα δύο μέλη της ελληνικής αποστολής που έμειναν στα σύνορα διενέργησαν επίσης σειρά επαφών, επισκέφτηκαν καταυλισμούς προσφύγων ενώ συμμετείχαν και σε τελετή παράδοσης της ανθρωπιστικής βοήθειας που έγινε την Τρίτη 30/9 στο Rostov της Ρωσίας.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει λοιπόν στην Αθήνα, και η Αντιφασιστική Καμπάνια για την Ουκρανία διοργανώνει την υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο. Καλούμε όλες και όλους να παρευρεθούμε την Τετάρτη στις 12.30 το μεσημέρι στο κτίριο των Αφίξεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ώστε να υποδεχτούμε τα τέσσερα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Καλούμε επίσης την Πέμπτη 2/10 στις 12 σε συνέντευξη τύπου με τα μέλη της ελληνικής αποστολής, ώστε να ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού. Η αίθουσα της συνέντευξης τύπου θα ανακοινωθεί άμεσα.

Τέλος, η επόμενη συνέλευση της Καμπάνιας θα γίνει την Πέμπτη 2/10 στις 19.30 στη Λέσχη Αναιρέσεις (Ιπποκράτους 175), όπου θα συζητήσουμε τις επόμενες πρωτοβουλίες μας.

 

Πηγή:solidarityantifascistukraine

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.