.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΕΤ3 Zona Rosa: Συζήτηση για το αντιφασιστικό Καραβάνι στην Αν. Ουκρανία (Βίντεο)


zonarosa725Δείτε το βίντεο από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκπομπή Zona Rosa της ελεύθερης ΕΡΤ3, που παρουσιάζουν ο Σταύρος Πανούσης και ο Χρήστος Αβραμίδης. Από το ertsocialnetworks αντιγράφουμε:

Ανατολική Ουκρανία: Ιστορίες απ’ το Αντάρτικο

Το Πανευρωπαικό αντιφασιστικό καραβάνι αλληλεγγύης επέστρεψε από την Ουκρανία όπου ταξίδεψε για να επικοινωνήσει με τους εξεγερμένους και να τους παρέχει βοήθεια. Από την Ελληνική αποστολή συμμετείχαν ο Κώστας Γούσης, ο Θάνος Ανδρίτσος και ο Κώστας Φουρίκος, μέλη του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, καθώς και ο Άρης Χατζηστεφάνου, (και) σαν ανταποκριτής.

Η ελεύθερη ΕΡΤ3 επικοινώνησε με την αποστολή και οι συμμετέχοντες, μας μεταφέρουν το κλίμα στην εμπόλεμη ζώνη αλλά και τις νέες εξελίξεις που αφορούν το μέτωπο. Στην παρουσίαση της εκπομπής ο Σταύρος Πανούσης και ο Χρήστος Αβραμίδης. Στην επικοινωνία μέσω Σκάηπ ο Θάνος Ανδρίτσος και ο Κώστας Γούσης, ενώ προβάλλονται και οι δηλώσεις του Κώστα Φουρίκου αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής.

Αίσθηση κάνει η είδηση ότι παρά την εκεχειρία, ο Δεξιός Τομέας συνεχίζει να κρατεί μαζί με τον Ουκρανικό στρατό το αεροδρόμιο και μάλιστα τις μέρες παραμονής στην περιοχή βομβάρδισε ένα σχολείο και άλλους στόχους, με το θλιβερό, φασιστικό, αποτέλεσμα των 10 νεκρών…

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.