.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η απεργία στη WIND, στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen (16/12/2015)


WINDΤο «Ράδιο Παντιέρα» στην ERTopen -16/12/2015

Κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen, μεταδίδεται η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα».

Οι μάχες για την υπεράσπιση των εργατικών και νεολαιίστικων δικαιωμάτων, οι κοινωνικοί αγώνες και η σχέση τους με την πολιτική.

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, παραμονή της απεργίας των εργαζομένων στη WIND, το “Ράδιο Παντιέρα” έχει θέμα τις αναδιαρθρώσεις στον κλάδο της τηλεφωνίας, τις εργασιακές σχέσεις, τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών, την επίθεση στα εργασιακά κεκτημένα και, φυσικά, τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Καλεσμένοι στο στούντιο είναι η Λιλιάνα Κυρίμη, γραμματέας του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων WIND, και ο Στέφανος Μάλαμας, αντιπρόεδρος του ΠΑ.Σ.Ε. WIND.

Στην παρουσίαση της εκπομπής ο Γιώργος Μουρμούρης.

Το πρόγραμμα της ERTopen μεταδίδεται στους 106,7 στα fm στην Αττική και διαδικτυακά στο www.ertopen.com. Αναμεταδίδεται επίσης από το ραδιοσταθμό του σωματείου εργαζομένων του Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα και την Βόρεια Πελοπόννησο, καθώς και από το ραδιοσταθμό του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας στους 96,5. Στα Χανιά, μας ακούτε στους 1.134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.