.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η βίαιη απώθηση και ανασυγκρότηση του μπλοκ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


Διαδήλωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. 1η Απρίλη ενάντια στο EcofinΠλάνα από τη διαδήλωση ενάντια στη σύνοδο του Ecofin στην Αθήνα την Τρίτη 1η Απρίλη 2014.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., μαζί με άλλους αγωνιστές από Σωματεία εργαζομένων, φοιτητικούς συλλόγους, κινήσεις πόλης και άλλες συλλογικότητες, καθώς και οργανώσεις της αριστεράς αρνήθηκαν να υπακούσουν και επέλεξαν να αμφισβητήσουν στην πράξη την απαγόρευση.

Αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τις κόκκινες ζώνες που όρισε η κυβέρνηση και τα ένστολα τάγματα εφόδου της Αστυνομίας. Παρακολουθούμε την άγρια επίθεση με γκλόπ, χημικά, κρότου λάμψης και οπλοβομβίδια με τα οποία αντιμετώπισαν το μπλόκ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και την οργανωμένη αντίδραση και συλλογική αντίσταση των διαδηλωτών που παρέμειναν στον δρόμο παρά τα χημικά και την προέλαση των δυνάμεων καταστολής.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Η βίαιη απώθηση και ανασυγκρότηση του μπλοκ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., μαζί με άλλους αγωνιστές από Σωματεία εργαζομένων, φοιτητικούς συλλόγους, κινήσεις πόλης και άλλες συλλογικότητες, καθώς και οργανώσεις της αριστεράς αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τις κόκκινες ζώνες που όρισε η κυβέρνηση και τα ένστολα τάγματα εφόδου της Αστυνομίας

Βαθμολογία Αναγνωστών: 85.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.