.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΕΡΤ γιορτάζει τον αγώνα κατά του μαύρου


Η ΕΡΤ γιορτάζει τον αγώνα κατά του μαύρου Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις 11 Ιουνίου του 2013 και τον ξαφνικό θάνατο της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που επέβαλε η μνημονιακή κυβέρνηση με το μαύρο στην ΕΡΤ, οι ενώσεις Τύπου και ΜΜΕ και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤopen, επαναβεβαιώνουν στο όνομα της δημοκρατίας και του ελληνικού λαού την ακλόνητη και αταλάντευτη βούληση τους για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ γιορτάζει τον αγώνα κατά του “μαύρου” την Τετάρτη 11 Ιουνίου και καλεί όλες τις ομάδες εργαζομένων και τα κινήματα, τον πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο και τους πολίτες, που ένα χρόνο τώρα στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της, όλους όσους έχουν θιγεί από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και της Τρόικας στην γιορτή του αγώνα κατά του «μαύρου», για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια.

Το ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα αρχίζει από τα στούντιο της ΕΤ3 στη Θεσσαλονίκη, με ένα τρίωρο εορταστικό πρόγραμμα, από τις 17:00 ως τις 20:00.

Αμέσως μετά, την τηλεοπτική “σκυτάλη” παίρνει η Αθήνα με τη ζωντανή μετάδοση της μεγάλης αγωνιστικής, παλλαϊκής συγκέντρωσης έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής. Στη συγκέντρωση έχουν προσκληθεί να μιλήσουν αρχηγοί των κομμάτων και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης.

Στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, το εορταστικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:00 και στη συνέχεια στις 21:00 θα γίνει προβολή της Ταινίας «100 ντουφέκια» από την κινηματογραφική λέσχη των εργαζομένων.

Στο ίδιο πνεύμα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στις έδρες των περιφερειακών σταθμών σε όλη την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν απευθείας από το δίκτυο της EΡΤopen, την ΕΡΤ3, τις συχνότητες των περιφερειακών ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα και από τα βραχέα σε όλο τον κόσμο και από το διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας: www.ertopen.com

Πηγή:ertopen.com

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Η ΕΡΤ γιορτάζει τον αγώνα κατά του μαύρου

Η ΕΡΤ γιορτάζει τον αγώνα κατά του "μαύρου" την Τετάρτη 11 Ιουνίου και καλεί όλες τις ομάδες εργαζομένων και τα κινήματα, τον πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο και τους πολίτες, που ένα χρόνο τώρα στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της, όλους όσους έχουν θιγεί από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και της Τρόικας στην γιορτή του αγώνα κατά του «μαύρου», για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.