.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ομιλία της Δέσποινας Κουτσούμπα στη συνέλευση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής


image002«Γιατί η Αττική, αυτά τα τρία χρόνια, προφανώς δεν ήταν μόνο η Αττική του Σγουρού. Ήταν και η Αττική της Κερατέας, και μάλιστα του σκληρού αγώνα της Κερατέας. Ήταν η Αττική των πλατειών, των μεγάλων απεργιών, των κινητοποιήσεων για το Ελληνικό, που τώρα θα ενταθούν, για τον ΧΥΤΑ της Φυλής. Ήταν η Αττική των μπλόκων στο λιμάνι, των λαϊκών συνελεύσεων, η Αττική των σχημάτων, που έχουν ξεφυτρώσει σε κάθε γειτονιά και δήμο της Αθήνας και δίνουνε τη μάχη καθημερινά. Ήταν η Αττική της φτώχειας της απόλυτης, των αστέγων ή των ανέργων, αλλά είναι και η Αττική της ελπίδας, και μπορεί να γίνει και η Αττική της Ανατροπής!»

Δείτε το βίντεο με την ομιλία της συνδικαλίστριας Δέσποινας Κουτσούμπα, υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, στη συνέλευση του σχήματος που έγινε στις 28/3/2014 στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου της ΑΣΟΕΕ.

Περισσότερα για την συνέλευση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενες αναρτήσεις της Παντιέρας (Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στη μάχη της Αττικής, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή: Η εισήγηση του Άγγελου Χάγιου, Δυνατά και ενωτικά στη μάχη της περιφέρειας με επικεφαλής τη Δέσποινα Kουτσούμπα)

Η Δέσποινα Κουτσούμπα είναι αρχαιολόγος, εργαζόμενη στο Υπουργείο Πολιτισμού, συνδικαλίστρια και μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Η ομιλία της Δέσποινας Κουτσούμπα στη συνέλευση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής

"Ήταν η Αττική της φτώχειας της απόλυτης, των αστέγων ή των ανέργων, αλλά είναι και η Αττική της ελπίδας, και μπορεί να γίνει και η Αττική της Ανατροπής!»

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.