.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Παλαιστινιακή αριστερά καταγγέλει την προσέγγιση Ελλάδας-Ισραήλ


pflp1

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) καταγγέλλει την εξελισσόμενη προσέγγιση μεταξύ του σιωνιστικού κράτους και της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία ισχυριζόταν ότι έρχεται με αριστερό και σοσιαλιστικό πρόγραμμα. Τώρα είμαστε μάρτυρες αδικαιολόγητων υποχωρήσεων.

Το (PFLP) ήδη έχει παραδώσει σε ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις του Λαϊκού Μετώπου σε μια σειρά θεμάτων. Η συντρόφισσα Λάιλα Χάλεντ εξέφρασε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τη δυσαρέσκεια του Λαϊκού Μετώπου για αυτή την προσέγγιση, η οποία πραγματοποιείται τη χρονική περίοδο που δυναμώνει η απομόνωση του σιωνιστικού κράτους και μεγαλώνει το διεθνές κίνημα για μποϊκοτάζ κατά του κράτους και των προϊόντων του.

Το (PFLP) καλεί όλες τις αριστερές και δημοκρατικές δυνάμεις στην Ελλάδα να αντισταθούν στην προσέγγιση αυτή μεταξύ της Ελλάδας και του καθεστώτος κατοχής. Το (PFLP) πιστεύει βαθύτητα ότι η Αλληλεγγύη που εκφράζει η συντριπτική πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων στην Ελλάδα με τα δίκαια δικαιώματα του λαού της Παλαιστίνης είναι διαχρονική, ιστορική και σταθερή και δεν θα την νικήσουν οι επίσημες συμφωνίες μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του ρατσιστικού κράτους.

Ταυτόχρονα το (PFLP) καταγγέλει την όποια στρατιωτική και οικονομική συνεργασία και μεταξύ της Τουρκίας και του σιωνιστικού εχθρού. Καταδικάζει επίσης τις επίσημες ελληνικές πολιτικές που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά αισθήματα του φίλου ελληνικού λαού και στην ιστορική του στάση που ήταν πάντα στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού.

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Η Παλαιστινιακή αριστερά καταγγέλει την προσέγγιση Ελλάδας-Ισραήλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.