.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η πρόεδρος του Κόμματος Εργασίας της Τουρκίας (ΕΜΕΡ) θα μιλήσει στο Ράδιο Παντιέρα


emep2sgurkanΗ πρόεδρος του Κόμματος Εργασίας της Τουρκίας (ΕΜΕΡ) μιλάει στο Ράδιο Παντιέρα της ERTopen

Η πρόεδρος του Κόμματος Εργασίας της Τουρκίας (ΕΜΕΡ) Σελμά Γκιουρκάν, θα μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα», που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2016 από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Θα ζητήσουμε πληροφορίες και τον πολιτικό σχολιασμό της αγωνίστριας από τη γειτονική χώρα για τις εξελίξεις στην Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή:

Τις επιπτώσεις που έχει για τους λαούς της Τουρκίας η επιβολή καθεστώτος έκτακτης ανάγκης. Για τις διώξεις, το κλείσιμο τηλεοπτικών καναλιών και εφημερίδων. Τις εξελίξεις στη Συρία. Τις πρόσφατες δηλώσεις αμφισβήτησης της συνθήκης της Λωζάνης από τον Ερντογάν. Για το κλείσιμο του καναλιού HAYAT TV και την εισβολή των δυνάμεων καταστολής σε αυτό.

Στο στούντιο της ERTopen θα παρευρίσκεται ο ανταποκριτής της ημερήσιας εφημερίδας EVRENSEL Σεΐτ Αλντογάν, ο οποίος θα κάνει και τη διερμηνεία.

Ράδιο ΠαντιέραΣτην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 87.50% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.