.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΧΑ συνεχίζει να τρομοκρατεί στον Άγιο Παντελεήμονα


agiospantelΛάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία:

Πριν από λίγες μέρες ένα ζευγάρι διερχόταν από την πίσω πλευρά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα ενώ στο μπροστά μέρος ήταν σταθμευμένες μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Ενώ το ζευγάρι δεν έφερε πάνω του κάποιο διακριτικό πολιτικών πεποιθήσεων, τρία άτομα που καθόντουσαν στα σκαλάκια του Αγ. Παντελεήμονα άρχισαν να τους βρίζουνε ως “αναρχικούς” (“όπου σκοτάδι και βροχή, π…ς γιοι αναρχικοί”).

Χωρίς το ζευγάρι να δώσει κάποια απάντηση, λίγο πιο πέρα έπεσε πάνω σε δύο χρυσαυγίτες που έγραφαν συνθήματα στους τοίχους. εκείνοι, σφυρίζοντας συνθηματικά στην πρώτη ομάδα, άρχισαν να ακολουθούν το ζευγάρι χωρίς να προηγηθεί κάποια πρόκληση. Τους καταδίωξαν μέχρι την είσοδο πολυκατοικίας στην οποία μπήκαν κι αφού έκλεισαν την πόρτα, οι χρυσαυγίτες προσπάθησαν μετά μανίας να σπάσουν τη τζαμαρία. Αφού προσπάθησαν αρκετή ώρα χωρίς επιτυχία, έφυγαν.

Οι χρυσαυγίτες προσπαθούν με την κάλυψη της αστυνομίας να ανακαταλάβουν την περιοχή και με κριτήριο όχι μόνο το χρώμα του δέρματος αλλά και τον τρόπο ένδυσης – που προφανώς κρίθηκε “αναρχικός” στην περίπτωση του ζευγαριού – να επιβάλουν το ποιος θα μπορεί και ποιος όχι να περνάει από εκεί.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.