.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Χορωδία της Εργατικής Λέσχης Ν. Σμύρνης σήμερα στο “Ράδιο Παντιέρα” της ERTopen


Ράδιο Παντιέρα

Η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» φιλοξενεί την Τετάρτη 30/3/2016 στο στούντιο της ERTopen την χορωδία της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης.

Με πλούσια πολιτιστική προσφορά, τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης, όσο και σε κεντρικότερες εκδηλώσεις, η χορωδία αυτή που απαρτίζεται από απλούς εργαζόμενους και εργαζόμενες, αμφισβητεί έμπρακτα το δίπολο πομπού – δέκτη της πολιτιστικής δημιουργίας.

Παράλληλα, στέλνει πολύπλευρα μηνύματα ανάτασης και αισιοδοξίας, στους σημερινούς δύσκολους καιρούς για τον κόσμο της εργασίας.

Μαέστρος, κυριολεκτικά και μεταφορικά αυτής της προσπάθειας, ο Στέλιος Μαρίνης που θα έχουμε σήμερα κοντά μας. Μαζί του, άλλα 5 μέλη από τη χορωδία της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης.

Πέρα από την παρουσίαση της δραστηριότητάς της, στην εκπομπή θα ακουστούν ηχογραφημένα τραγούδια της χορωδίας από την εκδήλωση με θέμα “Πόλεμος, Προσφυγιά , Εκμετάλλευση” που διοργάνωσε ο Συντονισμός για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, συλλογικοτήτων, στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων στις 19/2/2016.

Θα ακουστούν, φυσικά, και τραγούδια που θα μεταδοθούν ζωντανά από το στούντιο της ERTopen στη διάρκεια της εκπομπής, από το κλιμάκιο της χορωδίας που θα παρευρίσκεται.

Στην παρουσίαση της εκπομπής σήμερα ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00, στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.