.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Δολοφονική επίθεση φασιστών σε αγωνιστή


attack-kataggeliaAttack στην ανεργία και την επισφάλεια

Καταγγέλλουμε τη θρασύδειλη επίθεση φασιστών τραμπούκων εναντίον συναγωνιστή, μέλους της «Attack στην ανεργία και την επισφάλεια», το βράδυ της Πέμπτης 20/10/16 στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Φορώντας καπέλα με τα διακριτικά «ΧΑ» πλησίασαν τον συναγωνιστή με απειλητικές διαθέσεις και αφού προέβησαν σε χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον του διεθνιστικού αγώνα της εργατικής τάξης, τον έσπρωξαν πάνω σε βιτρίνα καταστήματος με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματισμούς. Ο κόσμος της γειτονιάς έσπευσε να βοηθήσει και αυτοί κατόπιν τράπηκαν σε φυγή.

Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Οι φασίστες, οργανωμένοι σε ομάδες με σκοπό την υπονόμευση του εργατικού κινήματος που στρέφεται ενάντια στο σύστημα που θρέφει το φασισμό, απειλούν εργαζομένους κι αγωνιστές, χρησιμοποιώντας τη βία με την τακτική τού «πέντε εναντίον ενός».

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Καλούμε τις εργατικές συλλογικότητες, τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τον κόσμο της γειτονιάς να καταδικάσει τέτοιου είδους περιστατικά. Η απάντηση μας θα δοθεί στο δρόμο του μαζικού, ανυποχώρητου και αντιφασιστικού αγώνα σε κάθε γειτονιά και πλατεία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 97.50% ( 4
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Δολοφονική επίθεση φασιστών σε αγωνιστή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.